Galatasarays visepresident Erden Timur (42) annonserte i dag at han trekker seg etter to år i stillingen

Erden Timur, sa at han fortalte presidenten Dursun Özbek, som nylig ble gjenvalgt som president, om hans beslutning om ikke å fortsette for omtrent 1,5 måneder siden, men ville ikke gå ut offisielt med uttalelsen, for det ville skape støy i sluttspurten i ligaen.

Årsaken til at Erden Timur trekker seg skal være uenigheter om den interne politikken i klubben. Erden Timur uttalte at han ville fortsette som visepresident, men at han ikke hadde noe valg om å trekke seg, og at det  ikke var noen holdepunkter igjen for å bli værende.

42-åringen, Erden Timur, var en viktig bidragsyter for at Galatasaray vant to strake seriemesterskap etter 13.-plassen på tabellen i 2021-22-sesongen. Erden Timur tok over som visepresident for Abdurrahim Albayrak etter at Dursun Özbek ble valgt som president i juni 2022. Galatasaray har hentet en rekke spillere som Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Sérgio Oliveira, Hakim Ziyech og Wilfried Zaha de to siste sesongene.


Erden Timur er utdannet advokat, men er mest kjent som en forretningsmann. Han er grunnleggeren av eiendoms-firmaet NEF, som tidligere var sponsor for Galatasaray.