Galatasaray spilte avgjort 2-2 mot Trabzonspor i den 4. runden i Süper Lig

Galatasaray startet kampen best. Emre Kılınç sendte Galatasaray i ledelsen 19 minutter ut i kampen, etter tabbe i Trabzonspors forsvar. Edgar Ie prøvde med tilbakestill til Trabzonspors målvakt Ugurcan Cakirl. Den snappet Emre Kılınç opp og utnyttet til det fulle. Han gjorde ingen feil alene med Ugurcan Cakir og sendte Galatasaray i føringen. Etter 28 minutter var Andreas Cornelius nære på å sette inn utligningen for Trabzonspor. Marek Hamsik spilte igjennom Andreas Cornelius, men avslutningen gikk rett på Muslera. Ett minutt etterpå fikk samme man en ny mulighet, men skuddfoten var fortsatt ikke stilt inn riktig.

Etter 32. minutter doblet Emre Kılınç ledelsen for Galatasaray. Tyrkeren var effektiv foran motstanderens mål og satte inn sitt andre ligamål for sesongen. 40 minutter ut i kampen kom reduseringen for Trabzonspor. Andreas Cornelius som tidligere har brent alt av sjanser tente et håp for Trabzonspor.

Trabzonspor kom tilbake i andre omgang

Fatih Terim gjorde to bytter i pausen. Ryan Babel og Aytaç Kara kom inn for Emre Kılınç og Olimpiu Morutan. Trabzonspor startet omgangen best. 60 minutter ut i kampen scoret  Anthony Nwakaeme for hjemmelaget, og det sto avgjort etter timen spilt. Marek Hamsik gjorde forarbeidet og hadde assist på utligningen. 75 minutter ut i kampen hadde Halil eventyrlig mulighet til å sende Galatasaray i ledelsen igjen. Tyrkeren som spilte sin første kamp for sesongen klarte ikke stokke føttene foran mål. To minutter senere test han skuddfoten fra 20 meter, men avslutningen gikk like utenfor. Trabzonspor var heller ikke ufarlige foran mål, men 2-2 ble sluttresultatet.

Femteplass på tabellen

Galatasaray ligger på en femteplass på tabellen med 8 poeng. Besiktas, Trabzonspor, Fenerbahce og Konyaspor har alle 10 poeng etter fire kamper.

Kampfakta:
Stadion: Medical Park
Dommere: Ali Palabıyık, Mustafa Emre Eyisoy, Ceyhun Sesigüzel
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Edgar, Hugo, İsmail Köybaşı (37. min Trondsen- 53. min Denswil), Berat Özdemir, Hamsik, Abdülkadir Ömür (37. min Yusuf Sarı), Bakasetas (82. min Siopis), Nwakaeme, Cornelius (82. min Koita)
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Cicaldau (83. min Taylan Antalyalı), Emre Kılıç (46. min Aytaç Kara), Morutan (46. min Babel), Kerem Aktürkoğlu (74. min Mostafa Mohamed), Halil İbrahim Dervişoğlu (82. min Oğulcan Çağlayan)
Mål: 20 ve 33. min Emre Kılınç (Galatasaray) 41. min Cornelius, 62. min Nwakaeme (Trabzonspor)
Gule kort: 5. min Berkan Kutlu (Galatasaray) 36. min Berat Özdemir, 63. min Edgar (Trabzonspor)