Galatasaray spilte 0-0 mot Trabzonspor på bortebane i den 4. runden i Süper Lig

Haris Seferović fikk fornyet tillit på spiss-plass tross at det var Bafétimbi Gomis som avgjorde kampen i sluttminuttene mot Ümraniyespor sist kamp. Trabzonspor hadde noe å revansjere etter de nylig røyk ut fra Champions League-play off mot København på onsdag, mens de tapte 5-2 mot Antalyaspor sist serierunde.

Mertens nærmest scoring i første omgang

Både Trabzonspor og Galatasaray hadde store sjanser de kunne scoret på i første omgang. Dries Mertens var nærmest scoring for Galatasaray ved en par anledninger.

I det 30. minutt fikk han omgangens største sjanse da han ble splitt igjennom av Yunus Akgun, og kom alene med keeper, men avslutningen ble for svak fra belgieren, som enda har til gode å score for Galatasaray

Bafétimbi Gomis nære på å avgjøre igjen

I andre omgang ble det skapt lite av lagene de første 30. minuttene. I det 76. minutt kom omgangens første farlige målsjanse når Trezeguet fyrte av et skudd fra rundt 20 meter. Fernando Muslera hadde en klønete redning, og var nære på å fomle ballen i mål.

Bafétimbi Gomis kom inn for Haris Seferović i det 62. minutt, og han var nære på å avgjøre nok engang for Galatasaray. I det 77. minutt fikk han avsluttet innenfor 16-meteren, men ballen gikk like utenfor mål.

I det 84. minutt hadde Kerem Aktürkoğlu en enda større mulighet, som han burde ha satt i mål. Han fikk avsluttet upresset innen for 16-meteren, men Trabzonspors målvakt sto i veien.

Fem minutter på overtid var Bafétimbi Gomis nok en gang nære på å score etter corner. Han vant duellen like foran mål, men headingen strøk stolpen, og gikk like utenfor.