Fenerbahçe forlot banen etter to minutter i den tyrkiske supercupen som ble spilt i Şanlıurfa

Galatasaray startet med toppet lag, mens Fenerbahçe spilte med U19-laget for å protestere mot det tyrkiske fotballforbundets avgjørelse om å ikke utsette kampen. Fire dager etter supercup-kampen møter Fenerbahçe greske Olympiakos i Conference League. Det tyrkiske forbundet avslo Fenerbahçes søknad om å utsette kampen. Fenerbahçe truet med å trekke seg fra kampen eller stille med U19-laget.

Mauro Icardi scoret like etter avspark

Mauro Icardi sendte Galatasaray i ledelsen før det var gått ett minutt i kampen. Like etter forlot Fenerbahçe-spillerne banen. Galatasaray applauderte motstanderens spillere av banen før de feiret «seieren». På grunn av at Fenerbahçe trakk seg må Galatasaray vente med å løfte trofé. Det er forventet av det tyrkiske fotballforbundet vil tildele seieren (3-0) til Galatasaray i løpet av noen dager.

Mange tusen tilskuere hadde møtt opp for å se finalen, og i stedet for å etterlate seg publikum skuffet, kom Galatasaray etter hvert ut av garderoben igjen og ga dem noe for pengene. Laget delte seg i to og spilte en intern treningskamp mot hverandre.