Galatasaray tapte 4-3 borte mot Sivasspor i den 34. og siste runden i Süper Lig

Det var en ubetydelig kamp for Galatasaray som allerede hadde vunnet serien før møte mot Sivasspor. Flere spillere hadde fått fri og Galatasaray stilte med et reservepreget lag. Det var likevel gjestene fra Istanbul som startet kampen best. Martin Linnes scoret etter bare 2 minutter. Ikke nok med det, men gjestene økte ledelsen til 0-2 etter 34 minutter etter mål av Mugdat Celik. Men Sivasspor ville det annerledes, i det 43 minutt scoret Serhiy Rybalka og det sto 1-2. Hjemmelaget skulle også få utligningen før pause når Hakan Arslan satte inn 2-2 på overtid av første omgang.

Det var Galatasaray som startet andre omgang best med flere sjanser, men det var Sivasspor som gikk opp i ledelsen med 3-2 etter 77 minutter. En par minutter var hjemmelager farlig frampå igjen og Arouna Kone økte til 4-2. Mugdat Celik reduserte til 4-3 i det 82. minutt, men flere scoringer ble det ikke og Galatasaray reiser tilbake til Istanbul med 0 poeng.

STADION: Yeni 4 Eylül Stadı
DOMMERE: Zorbay Küçük, Erdem Bayık, Murat Ergin Gözütok, Erkan Özdamar
VAR DOMMERE: Serkan Tokat, Abdulkadir Bitigen
DEMİR GRUP SİVASSPOR: Ali Şaşal, Douglas, Bjarsmyr, Braz (Papp 67’), Ziya, Hakan, Özer, Rybalka, Diabate, Erdoğan (Torje 65’), Muhammet (Kone 58’).
GALATASARAY: İsmail, Linnes, Marcao, Semih, Emre Taşdemir (Ömer 57’), Selçuk İnan, Donk, Ndiaye (Onyekuru 45’), Yunus Akgün (Ahmet 76’), Muğdat, Sinan Gümüş.
MÅL: Linnes (2’), Muğdat (34’, 82’), Rybalka (43’, 77’), Hakan (45+1’), Kone (79’)
GULE KORT: Özer (41’), Onyekuru (55’), Rybalka (89’)