Galatasaray tapte 2-0 borte mot Schalke 04 i gruppespillets 4. kamp i CL

Det var en kamp som Galatasaray måtte unngå tap i (helst vinne) for å ha muligheter til å gå videre fra gruppespillet i Champions League. Det ble bare uavgjort sist runde da de møtte Schalke på hjemmebane – en kamp de slet veldig og fort kunne tapt.

Det skulle bli versttenkelig start for gjestene også. Kampen hadde så vidt blitt sparket i gang da Muslera var ute på bærtur. Martin linnes skjermet ballen inn til Muslera etter en stikker til Burgstaller på kanten av 16-meteren. Muslera klarte ikke ta den i fastgrep og ballen havnet rett i føttene på Burgstaller, som satte ballen i mål for Schalke, 3 minutter etter avspark. Etter det tidlige målet ble det en første omgang uten alt for store sjanser til noen av lagene og Schalke kontrollerte inn 1-0 til pause.

I andre omgang måtte Galatasaray utligne for å henge med i CL og for å ha realistiske muligheter til å ta seg videre. Istede var det Schalke som la på til 2-0 etter 57 minutter. Uth satte ballen i mål etter fint langskudd. Galatasaray var svake i denne kampen og klarte ikke komme tilbake i kampen, så 2-0 ble også sluttresultatet. 

Porto slo Lokomotiv Moskva (4-1) på bortebane i den andre kampen i gruppespillet. Det betyr at Porto topper tabellen med 10 poeng, Schalke på andreplass med 8 poeng, Galatasaray på tredjeplasss med 4 poeng og Lokomotiv Mosvka på fjerde med 0 poeng.

Neste runde (om 3 uker) tar Galatasaray turen til Russland å møter Lokomotiv Mosvka, mens Porto møter Schalke. 

STADION: Veltins Arena
DOMMERE:William Collum, David McGeachie, Graeme Stewart, Andrew Dallas, Nicholos Walsh, Francis Connor
FC SCHALKE 04: Nübel, Nastasic, Stambouli, Sane, Rudy (Suat 76’), Burgstaller, Caligiuri, Schöpf, Harit (McKennie 56’), Uth (Bentaleb 64’), Embolo    
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Ozan, Serdar, Martin (Ömer 46’), Donk, Badou, Belhanda, Henry, Sinan (Muğdat 72’), Garry (Selçuk 63’)
MÅL: Burgstaller (4’), Uth (57’)
GULE KORT: Rudy (54’), Stambouli (55’), Donk (72’), Serdar (81’), Muğdat (84’)