Galatasaray slo Caykur Rizespor 2-3 på bortebane i den 32. runden i Süper Lig

Med kun 3 kamper igjen i den tyrkiske serien og A-poeng med Istanbul Basaksehir så var det viktig å vinne borte mot Rizespor. Galatasaray startet kampen best. Etter 9. minutter scoret Feghouli på et herlig skudd og ga Galatasaray ledelsen i kampen. Rizespor var ikke ufarlige foran mål det heller, og på overtid av første omgang utlignet de. 

I andre omgang skjedde det mye. Galatasaray fikk straffespark etter felling av Marcao i feltet, men Diagne bommet på straffesparket. Etter 76 minutter bådro Rizespor seg rødt kort etter en stygg takling av Emre Akbaba som måtte ut med skade. Med 10-mann var likevel Rizespor farlige foran mål og i det 76. minutt la hjemmelaget på til 2-1 etter scoring av Aminu. Det så ut som alle poengene skulle bli igjen i Rize, men dommeren la til 12 minutter i tilleggstid. Den brukte Galatasaray godt. På overtid fikk et tviltsomt straffespark som Diagne satte sikkert i mål. Men det skulle ikke stoppe der, samme man var frampå igjen og headet ballen i mål 7 minutter på overtid. Det ble også sluttresultatet og Galatasaray kan puste lettet ut.

Istanbul Basaksehir slet lenge mot Ankaragücü på hjemmebane, men vant kampen til slutt kampen 2-1. Det betyr at lagene ligger likt poengmessig, men Galatasaray leder tabellen på målforskjell. Lagene møtes neste runde på Turk Telekom Arena. Med seier til Galatasaray da, så vil ligagullet så godt som være sikret. 

 

STADION: Çaykur Didi Stadyumu
DOMMERE: Serkan Çınar, Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Ahmet Narin, Emre Malok
VAR DOMMERE: Alper Ulusoy, Ali Şansalan
ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Moroziuk, Awaziem, Abarhoune, Melnjak, Azubuike, Musa (Nakoulma 90+10’), Aminu (Saadane 90+7’), Boldrin (Abdullah 83’), Samudio, Vedat Muriqi.
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk (Emre Akbaba 62’, Muğdat Çelik 74’), Fernando, Feghouli, Ndiaye (Sinan 83’), Onyekuru, Diagne.
MÅL: Feghouli (9’), Muriqi (45’), Aminu (76’), Diagne (90+2’, 90+7’)
GULE KORT: Aberhoune (37’), Boldrin (49’), Okechukwu (49’), Donk (49’), Moroziuk (55’), Musa (90+3’)
RØDE KORT: Samudio (73’)