Galatasaray tapte 2-0 mot Rizespor på bortebane i den 27. runden i Süper Lig

Den tyrkiske serien startet opp igjen uten tilskuere 3 måneder etter den ble stoppet grunnet koronaviruset. Det ble en mørk dag på jobb for Galatasaray. Etter 23 minutter måtte Muslera ute med skade etter en stygg smell med Rizespors Milan Skoda. Det er usikkert hvor lenge Muslera blir ute med skade etter han knakk leggen. I det 40. minutt ble Rizespor tildelt straffespark. Milan Skoda som skadet Muslera gikk fram for å ta straffesparket. Reservekeeper Okan reddet straffesparket, men Milan Skoda satte returen i mål. Galatasaray skapte svært lite i første omgang og det sto dermed 1-0 til Rizespoe til pause.

Andre omgang

Rizespor startet andre omgang best og fikk sin andre scoring i det 53. minutt etter klønete forsvarspill av Galatasaray. Like etter var Onyekuru farlig frampå og burde satte inn redusering for Galatasaray. Feghouli serverte en fin pasning til Onyekuru som fikk avsluttet upresset fra 10 meter, men skuddet ble reddet av Rizespors målvakt. I det 72. minutt ble det nok en skade for Galatasaray. Florin Andone kolliderte med Rizespors målvakt, og ble byttet ut. Inn kom Belhanda. I det 87 minutt gikk Adem Büyük gult kort etter han kom inn for sent inn i en takling. Like etter pratet han på seg sitt andre gule kort, og Galatasaray måtte avslutte kampen med ti mann. I det 97. minutt var Emre Akbaba nærme et trøstemål etter et fint langskudd, men det ble ingen scoringer for Galatasaray i denne kampen.

6 poeng bak Trabzonspor og Basaksehir

Trabzonspor og Basaksehir vant sine kamper som betyr at Galatasaray nå ligger 6 poeng bak de to lagene som har lik poengsum.