Real Madrid vant hele 6-0 mot Galatasaray på Bernabéu Stadion i gruppespillets fjerde kamp i Champions League

Galatasaray hadde en vanskelig oppgave foran seg når de møtte Real Madrid på bortebane i den fjerde kampen i gruppespillet. Galatasaray lå sist i gruppen og måtte vinne om de skulle ha noen mulighet til å gå videre fra gruppe A.

Mareritt start for Galatasaray

Det ble en verst tenkelig start for Galatasaray. Real Madrid gikk ikke overraskende ut i angrep fra start på Bernabéu Stadion. Det tok bare 4 minutter før Rodrygo satte inn 1-0 for Real Madrid. Samme man var frampå igjen etter 7. minutter, og det sto 2-0 til hjemmelaget. Verre skulle det bli når Nzonzi stemplet Toni Kros på 16-meterstreken. Etter at dommeren hadde sett på VAR-bildene så blåste han korrekt straffespark. Nzonzi bådro seg også et gult kort for forseelsen. Sergio Ramos var sikker fra 11-meteren og satte inn 3-0 for Real Madrid. Sjokkstart for Galatasaray som overhodet ikke hang med i svingene fra start! Real Madrid senket seg noen hakk etter 3-0 scoringen. De spilte ball mellom seg og kontrollerte kampen mer enn å stupe i angrep. Galatasaray var rett og slett dårlige i alle spillets faser. Like før pause skulle det komme nok en scoring. Nagatomo var slurvete i pasningsspillet når han spilte ballen tilbake til Luyindama. Rodrygo snappet opp pasningen og serverte ballen på sølvfat til en umarkert Benzema i feltet. 4-0 ble pauseresultatet.

Andre omgang

I pausen gjorde Fatih Terim noen grep. Ömer Bayram kom inn for Nzonzi, mens Ryan Donk kom inn for Andone. Ryan Babel ble flyttet fra ving til midtspiss, mens Ryan Donk gikk inn som tredje midtstopper de siste 45 minuttene. Det ble en enklere andre enn første omgang for Galatasaray. Mye av grunnen var at Real Madrid gikk på halvmaskin. Galatasaray hadde likevel lite å tilby av offensivt spill. De fortsatte å miste ballen enkelt, og spillerne virket sure og umotivert. Real Madrid skapte det meste av sjanser i andre omgang også. I det 77. minutt skapte Galatasaray kampens farligste målsjanse for bortelaget. Lemina var nære på å heade inn et trøstemål etter corner for gjestene. I stede var det Real Madrid som økte ledelsen like etter. I det 80. minutt satte Benzema inn 5-0, men det stoppet ikke der. På overtid satte Rodrygo inn sitt tredje mål for kvelden. 6-0 ble sluttresultatet, og en blytung dag for Fatih Terims mannskap.

Fortsatt muligheter for spill i Europa

Den eneste muligheten for avansement for Galatasaray er nå å ta tredjeplassen, som gir spill i Europa League. De fikk hjelp av PSG i den andre kampen som slo Club Brugge 1-0 i Paris. Mbaye Diagne som spilte i Galatasaray sist sesong bommet på straffespark for Club Brugge i det 76. minutt. Galatasaray ligger på sisteplass med 1 poeng, mens Club Brugge ligger på tredjeplass med 2 poeng. De to lagene møtes neste runde på Turk Telekom Arena.