Galatasaray tapte 2-1 borte mot Rangers på bortebane i Play-Offen til Europa League og er dermed ute av det gode selskap

Det var bare ett hinder igjen for Galatasaray for å kvalifisere seg til Europa League, og da måtte Rangers beseires i Skottland. Det skulle by på problemer. Det var en jevnspilt førsteomgang, uten scoringer. Galatasarays største mulighet kom etter 18. minutter når Babel serverte et innlegg til Feghouli som fikk avsluttet like foran mål. Den vanligvis så treffsikre algerieren satte ballen til side for mål.

Svak andre omgang for Galatasaray

I andre omgang tok Rangers mer over spillet. I det 52. minutt kom første målet når Scott Arfield satte inn 1-0 for hjemmelaget. Ianis Hagi som er sønn av legenden Gheorghe Hagi hadde assist på målet med en fin pasning. Galatasaray var svake i andre omgang og hadde mange feilpasninger. I det 59. minutt ble vondt til verre når James Tavernier headet inn 2-0 for Rangers. Borna Barisic la inn til James Tavernier som knuste Martin Linnes i lufta.

I det 82. minutt fikk Omar Elabdellaoui muligheten til å redusere for Galatasaray. Taylan serverte en fin pasning som Omar på akrobatisk vis avsluttet på volley fra spiss og vanskelig vinkel, men det var ikke nok krutt i skuddet til å overliste Rangers’ målvakt. Det skulle likevel bli spenning på slutten når Marcão som var svak i kampen reduserte i det 86. minutt etter corner. Flere mål ble det dessverre ikke, som betyr at det ikke blir noe Europa League spill denne høsten.