PSG slo Galatasaray 4-0 på Parc des Princes i gruppespillets sjette kamp i Champions League

Kun seier var godt nok for Galatasaray borte mot PSG om de skulle ha sjanse til å ta 3. plassen som gir spill i Europa League. I tillegg måtte Club Brugge avgi poeng mot Real Madrid i den andre kampen i gruppe A. Emre Mor startet på topp, mens Falcao startet kampen på benken for Galatasaray.

Vanskelig første omgang for Galatasaray

Det var PSG som fikk den første store sjansen i kampen. Sarabia testet skuddfoten etter 4 minutter, men Muslera hang med på notene og slo ballen over til corner. Etter 15 minutter var PSG farlige frampå igjen. Mbappe ble spilt igjennom på kanten av en leken Neymar. Han serverte en umarkert Icardi som hadde en enkelt oppgave med å sette ballen i mål. Målet ble korrekt annullert for offside på Mbappe som ikke klarte å holde seg på rett side når han ble spilt fri. I det 23. minutt skapte PSG nok en farlig sjanse. Sarabia ble spilt igjennom av Neymar på kanten. Han la 45-grader inn i feltet til Mbappe som avsluttet via noen Galatasaraybein og til corner. Til slutt klarte ikke Galatasaray å stå imot presset til PSG. 32 minutter ut i kampen ble Mbappe spilt igjennom av Neymar igjen. Mbappe flikket ballen til Icardi og forbi en utrusende Muslera. Icardi hadde ingen problemer med å sette ballen i mål. Denne gangen ble ikke scoringen annullert og det sto 1-0 til hjemmelaget. Ikke lenge etter skulle det bli nok en scoring for hjemmelaget. Denne gangen var det Sarabia, som fikk avsluttet alt for enkelt innen for 16-meteren til Galatasaray. Muslera kunne bare se ballen gå inn i hjørnet. Flere mål ble det ikke i første omgang. Galatasaray måtte nå ha 3 mål, pluss holde nullen i andre omgang for å ha sjanse på 3. plassen.

Vondt ble til verre i andre omgang

Det skulle bli flere scoringer i andre omgang. Neymar som var tilrettelegger i første omgang viste også sine avslutteregenskaper. Like etter at dommeren hadde blåst i fløyta for andre omgang satte Neymar inn 3-0 for hjemmelaget. Om ikke kampen allerede var punktert så var den iallefall det da. PSG som allerede var gruppevinnere før kampen mot Galatasaray lekte seg med Galatasaray. Mbappe som var giftet på kanten i første omgang skulle også få sin scoring. I det 63. minutt satte han inn 4-0. Cavani som startet på benken kom inn i andre omgang for PSG. I det 84. minutt fikk hjemmelaget straffespark. Cavani var sikker fra 11-meteren, og det sto 5-0. Det ble også sluttresultatet. Nok en bekmørk bortekamp for Fatih Terims menn.

Siste plass for Galatasaray i gruppe A

Galatasaray ender på siste plass i gruppe A med 2 poeng og med kun ett scoret mål (14 baklengs) på 6 kamper. Club Brugge som tapte rundens kamp 1-3 mot Real Madrid ender på tredjeplass med 3 poeng, mens Real Madrid på andre plass med 11 poeng. PSG ble gruppevinnere med 16 poeng.