Porto slo Galatasaray 1-0 i en sjanserik kamp i gruppespillets 2. kamp i Champions League

Galatasaray og Porto er gamle travere i Champions League, men det er første gang lagene møtes i e-cup. Med Deridiyok ute med skade så startet Galatasaray kampen uten en ren spiss. Sinan erstattet Derdiyok på topp og han skulle få flere muligheter til å score uten å lykkes. Det var en jevnspilt første omgang med flere store sjaner til begge lag, men det sto allikevel 0-0 til pause. En bra første omgang av GS!

Andre omgang startet versttenkelig for gjestene. Marega fikk stå helt umarkert på corner og stanget inn 1-0 til Porto etter corner av Alex Telles. Flere mål ble det ikke, dermed gikk Galatasary på et tap i 2. kamp. Tross resultatet så var det en OK gjennomført kamp på bortebane der savnet av en goalgetter kom til syne.

Schalke 04 slo Lokomotov Moskva tidligere på kvelden så de leder sammens med porto (4p), mens Galatasaray ligger på 3. plass med 3 poeng.

Det er 3 uker pause i Champions Leage nå før dobbeltoppgjør mot Schalke 04. Første kamp er hjemme på Turk Telekom Arena, onsdag 24. oktober kl 21:00.

STADION: Dragao Stadyumu
DOMMERE: Michael Oliver, Stuart Burt, Simon Bennett, Paul Tierney, Andre Marriner, Stephen Child
 PORTO: Casillas, Pereira, Felipe, Militao, Telles, Danilo, Herrera (Oliviera 89’), Otavio (Pereira 80’), Marega, Brahimi, Corona (Torres 68’)
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando (Yunus 86’), Donk (Selçuk 68’), Belhanda (Feghouli 74’), Onyekuru, Rodrigues, Sinan
MÅL: Marega (49’)
GULE KORT: Donk (31’), Militao (42’), Serdar (44’), Linnes (54’), Otavio (58’), Danilo (60’), Maicon (90’)