Galatasaray med en bra gjennomført bortekamp mot Osmanlispor i andre runden i Süperlig.

Galatasaray var nære på å ta ledelsen etter bare 10 minutter. Fernando flikket ballen like over mål etter et sleivskudd av Mariano. Men det tok likevel ikke lang tid før det første målet kom. Etter 13 minutter stanget Maicon ballen inn etter en corner. Gomis doblet ledelsen etter 30 minutter.  Rodrigues fikk lagt inn et innlegg fra høyrekanten som Gomis dundret i mål. Galatasaray styrte kampen men det ble ingen flere mål før pause.

I andre omgang økte Tolga ledelsen til 3-0 etter 56 minutter. Han fikk fyrt avgårde et skudd på kanten av 16 meteren som snek seg i mål. Osmanlispor svarte med en gang og Serdar reduserte til 1-3 etter 58 minutter. Osmanlispor var nære på å score igjen etter 67 minutter. Regattin klarte på mirakuløst hvis å sette ballen utenfor noen meter fra mål. Det ble ikke flere store sjanser i kampen og Igor Tudors mannskap gjorde en vel gjennomført bortekamp.

STADION: Osmanlı Stadı
DOMMERE: Halil Umut Meler, Cevdet Kömürcüoğlu, İlker Takpak, Barış Şimşek
OSMANLISPOR: Hakan, Vrsajevic, Maxsö, Numan, Pinto, Tugay, Serdar Gürler, Lawal (Özer 67), Hasan, Musa (Regattin 46) Umar (Umut 86)
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye (Selçuk 82), Tolga, Rodrigues (Yasin 73), Belhanda, Gomis (Eren 87)
MÅL: Serdar 58 / Maicon 14, Gomis 31, Tolga 56
GULE KORT: Hasan, Vrsajevic / Ndiaye, Fernando