1-0 M. Ellingsen (8')

1-1 S. Oliveira (25')

1-2 M. Icardi (29')

2-2 K. Haugen (56')

2-3 F. Midtsjø (90+3)

Galatasaray slo Molde 3-2 på Aker Stadion i kvalifiseringen til Champions League

Tidligere Rosenborg-spiller Fredrik Midtsjø scoret vinner-målet mot Molde i første playoff-kamp i kvalifiseringen til Champions League. Molde startet kampen best, og i det 8. minutt tok de  ledelsen. Martin Ellingsen headet inn scoringen etter corner. I  det 12. minutt var Molde nære på å doble ledelsen, men Fernando Muslera gjorde eventyrlig redning på avslutningen til Moldes kaptein, Magnus Wolff Eikrem.

I det 25. minutt utlignet Galatasaray etter en heldig scoring av Sergio Oliveira. Han fyrte av et frispark fra 25 meter, som gikk via en Molde-spiller og i mål. Fire minutter senere satte Mauro Icardi inn en praktfull scoring. Yunus Akgün serverte en pasning i bakrommet til Icardi som dunket ballen i mål. Det så mørkt ut for Molde når Yunus Akgün satte inn 1-3 i det 43. minutt, men målet ble annullert for forseelse i forkant, etter at VAR grep inn. 

Midtsjø avgjorde på overtid

I andre omgang svarte Molde og i det 56. minutt kom utligningen etter scoring fra Kristoffer Haugen. I det 82. minutt ble trønderen Fredrik Midtsjø byttet inn for Berkan Kutlu. Det så ut som kampen skulle ende 2-2, men tre minutter på overtid satte Fredrik Midtsjø inn seiersmålet 2-3. Mauro Icardi fikk ballen og kom alene med Moldes målvakt, etter svak forsvarspill. Argentineren var uselvisk og spilte ballen til Midtsjø som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i mål.

Returoppgjør neste uke

Tirsdag 29. august KL 2100 (norsk tid) spilles returoppgjøret i Istanbul, på Rams Park. Galatasaray har et svært godt utgangspunktet, og er sikret Champions League-spill om de unngår tap.

Kampfakta