Galatasaray spilte 0-0 mot Marseille i den andre kampen i Europa Leagues gruppespill

Selv om ingen av lagene klarte å score mål ble det en spennende kamp med action på og utenfor banen. Åtte minutter ut i kampen kunne Taylan Antalyali sendt Marseille i ledelsen etter han var sist på ballen etter dødball i mot. 20 minutter ut i kampen ropte Galatasaray på straffespark etter at et innlegg til Sacha Boey gikk i hånden til Alvaro Gonzalez. Dommeren vinket spillet videre og mente det ikke var straffbar hands.

Marseilles største mulighet i første omgang kom i det 34. minutt. Tyrkeren Cengiz Ünder som spiller for Marseille fyrte av et flott langskudd som hadde gått i mål om det ikke hadde vært for en våken Fernando Muslera som gjorde en kjempe redning. Det ble lagt til åtte minutter i første omgang grunnet opptøyer og kasting av nødbluss mellom Galatasaray og Marseille fansen. Åtte minutter på overtid skapte Galatasarays sin største mulighet i omgangen når Halil Dervişoğlu ble spilt igjennom og fikk avsluttet fra farlig hold, men skuddet ble for svakt og ble reddet av Marseilles målvakt

Andre omgang

Marseille start andre omgang best. Etter noen halvsjanser burde de ha scoret i det 50. minutt. Ahmadou Bamba Dieng fikk mulighet til å score på nesten blank goal, men klarte ikke stokke beina  i avslutningsøyeblikket. I det 60. minutt hadde Marseille nok en farlig sjanse etter corner. Amine Harit avsluttet i tverrliggeren. Galatasaray hadde lite å komme med offensivt og var heldige som ikke slapp inn mål i andre omgang. I tillegg hadde de dommeravgjørelsene med seg. I det 74. minutt ble Matteo Guendouzi felt av Patrick van Aanholt. Dommeren brukte lang tid på VAR, og dømte frispark til Marseille, selv om det så mistenkelig ut som straffespark.  Dermed ble det 0-0 i kampen, som Galatasaray kan være mest fornøyd med.