Galatasaray klarte bare uavgjort 1-1 borte mot Malatyaspor i den 5. runden i Süper Lig

Fatih Terim vilte flere spillere til kampen mot Fenerbahce neste helg, og stilte med et b-preget lag. Spillere som Falcao, Lemina, Feghouli, Emre Mor og Mariano startet på banken. 

Det var en gjevnspilt kamp til å begynne med, men Galatasaray tok mer og mer over i første omgang. I det 23. minutt headet Seri inn 0-1 ledelse for Galatasaray etter innlegg fra Adem. Like etter var Luyindama farlig frampå på dødball. Han vant duellen i feltet, men Malatyaspors målvakt reddet mesterlig. Ikke mange minuttene etter var Ryan Babel nære på å sette inn 0-2, men nok gjorde Malatyaspors målvakt en god redning på hodestøtet til nederlenderen. Marcão var også nære på å score etter corner i første omgang, men han fikk ikke stokket beina, så avslutningen gikk utenfor. Malatyaspor var heldige som ikke lå under med mer enn ett mål til pause.

I andre omgang var Malatyaspor bedre. Kampen bølget fram og tilbake med flere store sjanser til begge lag. Det lå et mål i luften, og det skulle også komme. I det 89. minutt ble Guilherme spilt fri inne i Galatasarays 16-meter. Han var sikker på labben og satte ballen i mål for Malatyaspor. Flere mål ble det ikke, og nok engang mistet Galatasaray ledelsen i sluttminuttene. 

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever

STADION: Yeni Malatya Stadyumu
DOMMERE: Arda Kardeşler, Kerem Ersoy, Samet Çiçek, Yiğit Arslan
VAR DOMMERE: Mete Kalkavan, Esat Sancaktar
BtcTurk YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Issam Chebake, Robin Yalçın, Mustafa Akbaş, Sakıb Aytaç, Acquah, Chaleli, Donald (Eren 79’), Buğra (Fofana 59’), Guilherme (Mina 90’), Jahovic 
GALATASARAY: Muslera, Şener, Marcao, Luyindama, Nagatomo (Lemina 46’), Nzonzi, Seri (Falcao 90’), Adem, Ömer, Babel, Andone (Jimmy 84’)
GULE KORT: Acquah (32’), Ömer (63’), Adem (77’), Şener (90+2’)
MÅL: Seri (23’), Guilherme (89’)