0-1 M. Rashica (31')

1-1 S. Dikmen (62')

2-1 O. Ulgun (93')

Galatasaray tapte 2-1 mot Konayaspor på bortebane i den 25. runden i Süper Lig

Galatasaray som sto med 14 strake seiere i ligaen, gikk på sitt første tap siden oktober 2022 etter  at Konyaspor vant 2-1. Zaniolo som scoret Galatasarays eneste mål sist kamp, ble henvist til benken fra start.

Galatasaray tok ledelsen i første omgang

Galatasaray var det beste laget i første omgang. I det 22. minutt testet Mauro Icardi skuddfoten fra god posisjon, men argentineren hadde ikke stilt inn siktet, og avslutningen gikk utenfor. I det 28. minutt hadde Sacha Boey en god avslutning fra spiss vinkel, men Ibrahim Sehic gjorde en god redning.

I det 34. minutt tok Galatasaray ledelsen i kampen. Milot Rashica satte inn 0-1 etter fint kombinasjonsspill med Kerem Aktürkoğlu.

Konyaspor slo tilbake i andre omgang

Konyaspor var bedre i andre omgang. I det 62. satte Soner Dikmen inn utligningen for hjemmelaget. I det 70. minutt hadde Milot Rashica nok en ball i nettet, men målet ble annullert for offside. Det var centimeter om å gjøre at han var på rett side.

I det 75. minutt testet Nicolo Zaniolo, som kom inn for Barış Alper Yılmaz 56 minutt skuddfoten fra rundt 20 meter. Ibrahim Sehic gjorde nok en god redning og avverget scoring.

Bafetimbi Gomis kom inn på slutten av kampen, og spilte sammen med Mauro Icardi på topp, uten at det hjalp noe. To minutter på overtid satte Oğulcan Ülgün inn 2-1 for hjemmelaget. Det ble også sluttresultatet, og Galatasarays seriesrekke stoppet på 14 kamper i ligaen (17 med cupen).

Kampfakta:
Stadion: MEDAŞ Konya Büyükşehir
Dommere: Zorbay Küçük, Ali Saygın Ögel, Furkan Ürün
Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Soner Dikmen, Bouchalakis (32. min Paz), Mahir Emreli (79. min Oğulcan Ülgün), Pozuelo (45. min Diouf), Moreno (74. min Muric), Muhummet Demir (74. min Çekiçi)
Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı, Dubois (85. min Yunus Akgün), Oliveira (79. min Mata), Berkan Kutlu (79. min Torreira), Barış Alper Yılmaz (55. min Zaniolo), Rashica (85. min Gomis), Kerem Aktürkoğlu, Icardi
Mål: 31. min Rashica (Galatasaray), 62. min Soner Dikmen, 90+3. min Oğulcan Ülgün (Konyaspor)
Gule kort: 14. min Mahir Emreli, 15. min Ahmet Oğuz, 69. min Calvo, 88. min Çekiçi, 90+5. min Sehic (Konyaspor) 35. min Berkan Kutlu, Icardi, 60. min Boey, 90+5. min Muslera (Galatasaray)