1-0 M. Gavranovic (22')

2-0 O. Bulut (34')

2-1 B. Yilmaz (86')

Galatasaray tapte 2-1 mot Kayserispor på bortebane i den 9. runden i Süper Lig

Mauro Icardi fikk sin første offisielle kamp fra start når Galatasaray møtte Kayserispor. Det ble ingen drømmekamp for argentineren som hadde kampens første skudd mot mål før minuttet var spilt, men Bilal Bayazit i Kayserimålet hang med på notene.

22. minutter ut i kampen kom kampens første scoring, og den kom til hjemmelaget Kayserispor. Mario Gavranovic scoret etter assist fra Olivier Kemen.

Vondt ble til verre i det 33. minutt når Kayerispors ventre-back Onur Bulut banket inn 2-0 til hjemmelaget. Galatasaray skapte svært lite i første omgang, og 2-0 sto seg til pause.

Andre omgang

Kayserispor startet andre omgang best. I det 49. minutt hadde Kayerispor en fin mulighet, men avslutningen til Mario Gavranovic gikk like utenfor, mens i det 52. minutt hadde Bernard Mensah en avslutning fra 16 meter som strøk stolpen. Like etter hadde Kayerispor nok en farlig sjanse på corner.

I det 55. minutt hadde Galatasaray en ball i nettet etter corner, men målet ble annullert for hands av Barış Alper Yılmaz. I det 86. minutt ble det tent et lite håp når Barış Alper Yılmaz satte inn 2-1-målet.

To minutter på overtid var forsvarspiller Abdülkerim Bardakcı veldig nære på å sette inn utligningen for Galatasaray. Kazimcan Karatas serverte et fint innlegg til Abdülkerim Bardakcı som var først på ballen, men headingen gikk like utenfor. Flere mål ble det ikke, og Galatasaray gikk på et fortjent tap på bortebane.

Til midtuken møter Galatasaray Kastamonuspor i tredjerunde i cupen. Kampen spilles onsdag på Nef stadion.

Kampfakta:
Stadion: RHG Enertürk Enerji
Dommere: Arda Kardeşler, Aleks Taşcıoğlu, Bahtiyar Birinci
Kayserispor: Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Ramazan Civelek (83. min Emrah Başsan), Mensah (83. min Bertolacci), Kemen (67. min Ali Karimi), Cardoso (76. min Thiam), Gavranovic (82. min Mustafa Pektemek)
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Torreira (87. min Kerem Aktürkoğlu), Midtsjö (46. min Rashica), Yunus Akgün (46. min Oliveira), Mertens (46. min Barış Alper Yılmaz), Mata (75. min Gomis), Icardi
Mål: 22. min Gavranovic, 34. min Onur Bulut (Yukatel Kayserispor), 86. min Barış Alper Yılmaz (Galatasaray)
Gule kort: 29. min Boey (Galatasaray), 38. min Kemen, 66. min Cardoso (Yukatel Kayserispor)