Galatasaray slo Kayserispor 3-1 på bortebane i den 18. runden i Süperlig

Årets første kamp i serien startet med seier for Galatasaray og Fatih Terim. Det var høy temperatur på banen fra start og Galatasaray kom godt i gang med en scoring etter bare 12 minuter. Eren Derdiyok satte ballen i mål etter fint innlegg av Garry Rodrigues. Målet burde blitt anullert etttersom Garry Rodrigues sto i offside da han ble spilt igjennom. Galatasaray fortsatte å presse på og etter 19. minutter satte Eren inn sitt andre mål etter at Feghouli  ble spilt igjennom på kanten av Selçuk. Feghouli fant Eren i feltet som scoret sikkert. Galatasaray styrte kampen og hadde flere store sjanser men det sto 2-0 til løvene til pause.

I andre omgang kom Kayserispor sterkere tilbake. Umut Bulut satte inn 1-2 etter 52 minutter og tente et nytt håp for Kayserispor. Etter scoringen hadde Kayerispor flere store sjanser og Galatasaray var heldige og kan takke en god Muslera for at det ikke ble flere mål i mot. På overtid satte Garry Rodrigues spikeren i kisten med 3-1 til Galatasaray, som også ble sluttresultatet.

Istanbul Basaksehir leder fortsatt serien med 1 poeng på Galatasaray etter at de slo Bursaspor 3-0 på bortebane i helgens runde.

STADION: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
DOMMERE: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Barış Şimşek
KAYSERİSPOR: Lung, Tiago Lopes, Sapunaru (Asamoah Gyan 77), Kana-Bıyık, Atila Turan (William 46), Şamil, Deniz, Boldrin (Güray 46), Badji, Umut, Mendes
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Latovlevici, Denayer, Yasin (Sinan 70), Selçuk (Donk 66), Ndiaye, Rodrigues, Feghouli (Tolga 60), Eren
MÅL: Umut 52 / Eren 12, 18 Rodrigues 90+1
GULE KORT: Boldrin, Umut

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»32″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»1″ thumbnail_width=»107″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»6″ number_of_columns=»6″ ajax_pagination=»1″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Show slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]