Galatasaray slo Kayserispor 0-3 på bortebane i den 12. runden i Süperlig

Det skull bli til slutt en komfortabel seier for Galatasaray da de gjestet Kayseri. Galatasaray har slitt veldig på bortebane og tapt 3 av 5 bortekamper i serien denne sesongen. Onyekuru åpnet scoringskontoen å la på til 0-1 etter 18 minutter. Feghouli ladet kanonen innenfor 16-meter, men Kayserispors keeper reddet og ga retur som Onyrekuru satte inn. Flere mål ble det ikke i første omgang selv om Mensah var nære på å sette inn utligningen når han fyrte et langskudd som gikk like utenfor.

Det skulle bli flere mål for gjestene i andre omgang. Onyekuru var i slag denne kampen å la på til 0-2 etter 76 minutter. Selcuk Inan spilte igjennom Onyekuru med en fin gjennombruddspasning slik at Onyekuru kom alene med keeper – han satte ballen sikkert i mål. Ömer skulle også tegne seg på scoringslisten og la på til 0-3 like før slutt. Det var Ömers første mål for Galatasaray. Flere mål ble det ikke og solid borte kamp av Galatasaray.

Galatasaray ligger fortsatt på andre plass (23 poeng) bak Istanbul Basaksehir (27 poeng) som også vant sin kamp denne runden. Neste helg er det landslagspause, så neste kamp er ikke før fredag 23. november, da møter tar de imot Konyaspor på Turk Telekom Arena.

STADION: Kadir Has Stadyumu
DOMMERE: Ümit Öztürk, İsmail Şencan, Osman Gökhan Bilir, Mustafa Öğretmenoğlu
VAR DOMMERE: Cüneyt Çakır, Ali Şansalan
KAYSERİSPOR: Muammer, Tiago, Sapunaru, Kucher, Atila, Rajko, Şamil, Bilal, Chery (Varela 61’), Mensah (86’), Umut
GALATASARAY: Muslera (İsmail 90+3’), Mariano, Ozan, Serdar, Maicon, Ömer, Selçuk (Yunus 90’), Belhanda, Feghouli (Celil 87’), Onyekuru, Sinan
MÅL: Onyekuru (18’, 74’), Ömer (89’)
GULE KORT: Tiago (17’, 83’), Feghouli (34’), Kucher (35’), Ozan (58’), Mensah (63’), Onyekuru (75’), Sapunaru (80’)
RØDE KORT: Tiago (83’)