Galatasaray tapte 3-0 mot Kayserispor på bortebane i den 6. runden i Süper Lig

Fatih Terim gjorde store forandringer på laget etter 0-1 tapet mot Alanyaspor på Turk Telekom Arena sist søndag. Sofiane Feghouli, Emre Kılınç, Mostafa Mohamed, Alpaslan Ozturk og Oğulcan Çağlayan fikk tilliten fra start, mens Gustavo Assunção fikk sin debut for Galatasaray.

Galatasaray i trøbbel i førsteomgang

Kayserispor holdt på å ryste Galatasaray i starten av kampen. Victor Nelsson mistet ballen i farlig posisjon og Emrah Bassan fikk muligheten til å sende Kayserispor i ledelsen etter innlegg fra kanten. Tyrkeren som fikk stå alene bakerst i feltet klarte ikke stokke beina, og avslutningen ble for dårlig. Oğulcan Çağlayan som fikk sjansen fra start var han nære på å vise tillitten verdig etter 15 minuter når han testet skuddfoten fra spiss vinkel, men Kayserispors målvakt reddet forsøket.

I det 23. minutt var Muslera nære på å gi Kayerispor en gavepakke når han fomlet med ballen i beina. Muslera ble presset av Kayserisporspillere, og holdt på å miste ballen, men uruguayaneren fikk ryddet opp og slapp med skrekken. I det 24. minutt hadde Mostafa Mohamed en fin mulighet etter corner. Han vant duellen i feltet, men headingen gikk over.  I det 30. minutt forsøkte Oğulcan Çağlayan seg igjen på en avslutning, like utenfor 16-meteren, men tilslaget ble for slapt, og det samme med retningen på skuddet.

I det 38. minutt sov Galatasaray i forsvar på frispark i mot. Bernard Mensah serverte et lurt innlegg til Mame Baba Thiam som fikk stå å avslutte uforstyrret i feltet. Avslutningen var god, og det sendte Kayerispor i ledelsen på hjemmebane. I det 44. minutter doblet Kayerispor ledelsen etter et fint landskudd av Emrah Bassan, som Muslera var nære på å få fingerspissene på. Dermed sto det 2-0 til Kayserispor til pause, og Galatasaray fikk et vanskelig utgangspunkt før andre omgang.

Marerittet fortsatte i andre omgang

Fatih Terim gjorde tre bytter i pausen. Ömer Bayram, Kerem Aktürkoğlu og Olimpiu Morutan kom inn for Sofiane Feghouli, Emre Kılınç og Patrick van Aanholt. Galatasaray gikk ut å satte press på Kayserispor. Taylan Antalyali teste skuddfoten i det 47. minutt fra rundt 20 meters hold, men avslutningen til tyrkeren ble for svak.

I det 50. minutt fikk Kayserispor et billig straffespa etter at DeAndre Yedlin var såvidt borti Mame Baba Thiam med albuen når han forsøkte på en akrobatisk avslutning. Dommeren brukte VAR og dømte straffespark til Kayserispor. Mame Baba Thiam tok straffesparket og satte inn sitt andre mål for kvelden. Marerittet for Galatasaray fortsatte!

Fatih Terim byttet inn Mbaye Diagne etter scoringen, uten at det hjalp noe. Galatasaray skapte lite foran mål. og Kayserispor hadde god kontroll på kampen. 0-3 ble sluttresultatet, som gjør at Galatasaray går på nok et surt tap i serien.

Besiktas leder Süper Lig

Galatasaray ligger langt nede på tabellen etter sitt andre strake tap i serien etter at 6 serierunder er spilt. Besiktas som spilte 3-3 mot Adana Demirspor denne runden leder tabellen, 6 poeng foran Galatasaray.