2-3 S. Ciftpinar (90')

Galatasaray slo Kasımpaşa 2-3 på bortebane i den 6. runden i Süper Lig

Det tyrkiske overgangsvinduet stengte på torsdag, og Galatasaray hadde en travel dag der de hentet fem spillere. Mauro Icardi, Juan Mata, Yusuf Demir, Milot Rashica og Mathias Ross ble alle hentet siste døgnet. Tross mange nye navn så startet Galatasaray med samme mannskap som i sist kamp, foruten at Emin Bayram kom inn for Abdülkerim Bardakcı som ble utvist sist kamp mot Gaziantep FK.

Kasımpaşa tok ledelsen

Kerem Aktürkoğlu var nære på å sende Galatasaray i føringen før minuttet var spilt i kampen. Yunus Akgün la et fint innlegg til Kerem Aktürkoğlu var nære på å sette inn ballen med hodet.

15 minutter ut i kampen var det Kasımpaşa som overraskende tok ledelsen når Stephane Bahoken stanget inn ledelsen etter svakt forsvarspill av Galatasaray.

I det 19. minutt slo Galatasaray tilbake, og Bafetimbi Gomis satte inn utligningen og sitt fjerde mål for sesongen. Etter de 6 første kampene har han sett snitt på ett mål hvert 59. minutt med spilletid.

29 minutter ut i kampen var Galatasaray nære på å ta ledelsen når Sergio Oliveira fyrte av en suser utenfor 16-meteren. Ballen hadde fin retning, men traff stolpen.

Kasımpaşa hadde også sine sjanser i første omgang, men det sto 1-1 til pause.

Kerem Aktürkoğlu avgjorde for Galatasaray

I andre omgang var det Kerem Aktürkoğlu som var den store forskjellen på lagene. I det 49. minutt ble han fint spilt igjennom på lanten av Sergio Oliveira, og satte inn 1-2 for Galatasaray.

Men det skulle ikke stoppe der for den lille magikeren. I det 68. minutt satte han inn 1-3-scoringen også når han fyrte av en suser fra drøye 20 meter, som Kasımpaşa målvakt var sjanseløs på å ta.

I det 76. minutt ble nyervervelsen Yusuf Demir byttet inn for Dries Mertens. Han var nære på å sette inn sin første scoring i debutkampen. I det 84. minutt fikk han avsluttet fra fin posisjon innen for 16-meteren, men avslutningen gikk via en Kasımpaşa og til corner.

Milot Rashica fikk også sin debut, og kom inn for Yunus Akgün i det 83. minutt. På slutten av kampen skapte Kasımpaşa litt spenning når de satte inn 2-3 i det 89. minutt. Sadik Ciftpinar satte inn scoringen etter corner.

Kampfakta:

Stadion: Recep Tayyip Erdoğan
Dommere: Volkan Bayarslan, Serkan Ok, Erdinç Sezertam
Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Graovac, Sadık Çiftpınar, Ben Ouanes, Mickael Tirpan (87. min Turgay Gemicibaşı), Fall (72. min Yunus Mallı), Hajradinovic (87. min Tunay Torun), Eysseric (72. min Aytaç Kara), Celina (46. min Ahmet Emin Engin), Bahoken
Galatasaray: Muslera, Boey (88. min Dubois), Nelsson, Emin Bayram, Van Aanholt, Torreira, Oliveira (83. min Berkan Kutlu), Yunus Akgün (83. min Rashica), Mertens (76. min Yusuf Demir), Kerem Aktürkoğlu, Gomis (76. min Seferovic)
Mål: 16. min Bahoken, 90. min Sadık Çiftpınar (Kasımpaşa), 20. min Gomis, 49. min og 69. min Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)
Gule kort: 5. min Eysseric, 90+6. min Aytaç Kara (Kasımpaşa)