Galatasaray tapte 2-1 borte mot Kasimpasa i den 22. runden i Süperlig

Det var knyttet stor spenning til om Galatasaray og Fatih Terim hadde fått orden på den svake borteformen i serien. Det startet dramatisk tidlig i kampen da Gomis plutselig falt om på banen. Det var heldigvis ikke noe alvorlig og han kom seg kjapt på beina igjen. Galatasaray og Garry Rodrigues scoret det første målet etter 37 minutter. Rodrigues satte plasserte ballen fint i krysset på hjørnet av 16. meteren. På overtid i første omgang fikk Kasimpasa straffe etter en klønete takling av Serdar.  Diagne satte ballen sikkert i mål og det sto 1-1 til pause.

Det var ingen imponerende prestasjon fra bortelaget (Galatatasaray) i andre omgang. Koita satte inn 2-1 for Kasimpasa etter 80 minutter. Det ble også sluttresultatet og Galatasarays forferdelige borteform fortsetter. De har nå tapt 6 og de siste 7 bortekamper i serien.

Galatasaray ligger nå på 2. plass 2 poeng bak Istanbul Basaksehir som vant 1-0 mot Trabzonspor i helgas runde.

STADION: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu
DOMMERE: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Cevdet Kömürcüoğlu, Koray Gençerler 
KASIMPAŞA: Ramazan, Veysel, Youssef, Omeruo, Veigneau, Pavelka, Sadiku, Mensah (İlhan 79), Trezeguet (Ahmet 90), Koita, Diagne (Eduok 71)
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar (Eren 46), Maicon, Donk, Tolga, Selçuk (Yasin 82), Rodrigues, Feghouli (Sinan 59), Gomis
MÅL: Diagne 45+1, Koita 80 / Rodrigues 37
GULE KORT: Veigneau, Sadiku, Koita / Nagatomo, Tolga, Rodrigues