Galatasaray slo Kasimpasa 1-4 på bortebane i den 22. runden i Süperlig

Det skulle bli et gjensyn med gamleklubben for Diagne som kom fra Kasimpasa i januar-vinduet. Hjemmelaget startet best også å la på til 1-0 etter 13 minutter når Trezeguet scoret på frispark fra 16-meterstreken. Galatasaray svarte raskt og Belhanda satte inn utligningen på et herlig landskudd etter 22 minutter. Noen minutter senere snudde Galatasaray når Feghouli scoret sitt første mål for kvelden.

Feghouli fortsatte å imponere i andre omgang å scoret 1-3 målet for Galatasaray etter 53 minutter. Han ble spilt igjennom og lobbet ballen elegant over Kasimpasas målvakt. Men Feghouli var ikke ferdig ennå. I det 68. minutt scoret han igjen og det ble hat-trick på kampens beste spiller.

Galatasaray ligger fortsatt på andre plass med 42 poeng. Istanbul Basaksehir vant borte mot sivasspor å ligger på førsteplass med 48 poeng.