Galatasaray tapte 1-0 mot Kasimpasa på bortebane i den 4. runden i Süper Lig

Etter en skuffende prestasjon og exit fra Europa League kvalifisering på torsdag ble det nok en blytung dag for Galatasaray i møtet med Kasimpasa. 

Galatasaray var svake i første omgang. Det var Kasimpasa som skapte det meste som var av sjanser. Kasimpasa hadde ballen 2 ganger i nettet, men den første ble annullert av dommer Cüneyt Çakır. Den andre kom på overtid i første omgang når Yusuf Erdogan fyrte av et fint langskudd som suste i mål.

Andre omgang

I andre omgang skapte Galatasaray noen halvsjanser, men alt for lite til det som forventes av et lag som skal kjempe om seriegull. Det ble ingen scoringer i andre omgang, som gjør at Galatasaray går på sesongens første tap i serien. 

Møter serieleder Alanyaspor i neste runde

Neste kamp er hjemme mot Alanyaspor som leder tabellen med fullpott og står med 12 poeng på 4 kamper. Galatasaray har 2 seire, 1 avgjort og ett tap så langt. 

Kampfakta:

Stadion: Recep Tayyip Erdoğan
Dommere: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Orkun Aktaş
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Jeanvier, Tarkan Serbest, Hadadi, Tirpan, Aytaç Kara, Alan (62. min Varga), Yusuf Erdoğan (87. min Pavelka), Hajradinovic (67. min Sadiku), Hodzic (67. min Koita)
Galatasaray: Fatih Öztürk, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir (74. min Linnes), Taylan Antalyalı (89. min Donk), Etebo, Belhanda (46. min Emre Kılınç), Feghouli (46. min Babel), Arda Turan (46. min Falcao), Diagne
Mål: 45+2 Yusuf Erdoğan (Kasımpaşa)
Gule kort: 79. min Ramazan Köse (Kasımpaşa), 85. min Luyindama (Galatasaray)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever