0-1 M. Icardi (45+11)

N. Zaniolo (75')

0-2 M. Icardi (89)

Galatasaray slo İstanbulspor 0-2 på bortebane i den 32. runden i Süper Lig

Galatasaray vant oppskriftsmessig mot Istanbulspor som kjemper for å unngå nedrykk. Kampen ble spilt på Recep Tayyip Erdoğan Stadion, som vanligvis er hjemmebanen til Kasimpasa. Galatasaray overkjørte Istanbulspor i første omgang, men scoringen kom ikke før 11 minutter på overtid når dommeren dømte straffespark. Mauro Icardi var sikker på labben og satte inn 0-1.

I andre omgang styrte Galatasaray det meste av spillet. I et 75. minutt ble Nicolo Zaniolo utvist etter å ha vært på banen i seks minutter. Det ble noe nervepinende sluttminutter, men i det 89. minutt sattw Mauro Icardi inn sitt andre mål for kvelden, og sikret Galatasaray-seieren.

Galatasaray ligger nå svært godt an til å ta hjem seriegullet når tre kamper gjenstår (Sivasspor hjemme, Ankaragücü borte, Fenerbahce hjemme).