0-1 M. Icardi (42')

Galatasaray slo Istanbulspor 0-1 på bortebane i den utsatte 3. runden i Süper Lig

Galatasarays kamp mot Istanbulspor i tredje runde i Süper Lig ble utsatt på grunn av kvalifiseringskampene til Champions League. Kampen som ble spilt på Atatürk Olympiastadion, endte til slutt med en knepen 0-1-seier for Galatasaray. Galatasaray var det beste laget og vant fortjent sett ut i fra sjanser. Hakem Ziyech som scoret i sist kamp, var utilgjengelig til kampen på grunn av en skade. 

I det 34. minutt ble Galatasaray tildelt straffespark etter at Mauro Icardi ble felt innnen for 16-meteren. Kerem Aktürkoğlu og Mauro Icardi prøvde på en straffe-variant som neppe falt i god jord hos Okan Buruk. Kerem Aktürkoğlu gjorde seg klar fra krittmerket, og i stede for å avslutte på mål, så touchet han ballen til Mauro Icardi som kom stormene inn i 16-meteren. Istanbulspors målvakt, David Jensen, ble fintet ut, men Mauro Icardi klarte likevel å bomme på mål. Mauro Icardi skulle likevel få scoringen sin fem minutter senere. Da banket han ballen i mål fra 16 meter etter målgivende fra Kerem Aktürkoğlu.

Spenning til siste minutt

Galatasaray hadde flere muligheter til å punktere kampen i andre omgang, uten å lykkes, og det ble noen nervepirrende sluttminutter. Kerem Demirbay var nære på å sette inn sitt første Galatasaray mål 66 minutter ut i kampen etter et godt langskudd, som traff metallet, og Abdülkerim Bardakcı hadde en ball i nettet i det 78. minutt, men målet ble annullert for offside.

Kampfakta

 
Lagoppstilling
Galatasarays førsteellever

Galatasarays førsteellever

Tabell

Tabell Süper Lig