Galatasaray tapte 2-1 borte mot Göztepe i den 16. runden i Süper Lig

Den svake formen bare fortsetter for Galatasaray som tapte mot 2-1 mot Göztepe i helgas runde i Süper Lig. Etter skader på midtbanen og en Nzonzi som har blitt utestengt fra laget av Fatih Terim etter dårlig oppførsel så fikk Selcuk Inan tillit fra start sentralt på midten for Galatasaray, uten at det ble noe særlig suksess. Det tok bare 9 minutter før hjemmelaget fikk sin første scoring. Cameron Jerome satte inn 1-0 etter corner til Göztepe. Galatasaray kom tilbake i kampen og fikk en heldig scoring i det 27. minutt når Lamine Gassama satte ballen i eget mål. Det ble også pauseresultatet.

Göztepe trakk det lengste strået i andre omgang

Det ble en andre omgang med flere store sjanser til begge lag, men det ble bare en scoring i målprotokollen. Den kom i det 61. minutt når Halil Akbunar satte inn 2-1 til Göztepe etter en fin kontring av hjemmelaget. 2-1 ble sluttresultatet og nok en skuffende kamp for Galatasaray.

Sivasspor leder med 10 poeng på Galatasaray

Sivasspor spilte 2-2 mot Genclerbirligi og leder tabellen med 34 poeng, 10 poeng mer enn Galatasaray som ligger på 6. plass. Det er én kamp igjen til halvspilt sesong som er mot Antalyaspor 28. desember.