Galatasaray slo Göztepe 1-3 på bortebane i den 33. runden i Süper Lig

Galatasaray som sto med to tap og en uavgjort på de siste tre kampene tok igjen en seier når de møtte Göztepe på bortebane i ligaen. Det var imidlertid Göztepe som startet kampen best. Fousseni Diabate satte inn 1-0 for hjemmelaget etter 9 minutter. I fraværet av Falcao og Mostafa Mohamed på topp tok Kerem Aktürkoğlu som kun har startet en kamp denne sesongen ansvar for Galatasaray. Han noterte seg med hat-trick for Galatasaray og var den store forskjellen mellom lagene. De to første målene kom i første omgang, mens han satte inn sitt tredje på straffespark etter 64. minutter.

Seks poeng bak Besiktas

Galatasaray tar innpå Besiktas som spilte 2-2 mot Ankaragücü denne runden. Når 33 kamper er spilte ligger Galatasaray på tredeplass, 6 poeng bak Besiktas og 4 bak Fenerbahce (som har én kamp mer spilt).