0-2 L. Dubois (60')

0-3 M. Rashica (88')

0-4 Y. Akgun (90+5')

Galatasaray slo Giresunspor 0-4 på bortebane i den 20. runden i Süper Lig

Galatasarays gode form fortsetter med 10. strake seire i ligaen (13 med cupen) etter de slo Giresunspor 0-4 på bortebane. Mauro Icardi var farlig frampå etter bare to minutter ut i kampen, når han leste et farlig tilbakespill fra Vukan Savicevic til keeper Onurcan Piri, men hjemmelaget slapp med skrekken. I det 10. minutt testet samme mann skuddfoten innenfor 16-meteren. Avslutningen var god, men Onurcan Piri gjorde en god redning og fikk slått ballen til corner.

Hjemmelaget var heller ikke ufarlig foran mål. I der 21. minutt skapt de en stor sjanse de burde satt. Brandley Kuwas fikk avsluttet under hardt press av Victor Nelsson fra god posisjon, men avslutningen fikk utenfor. Dommeren blåste for offside, men reprisebildene viste at han var on-side. To minutter senere var de nære på å score igjen. Ramon Arias fikk avsluttet på hodet fem meter fra mål etter corner, men avslutningen gikk like over.

I det 40. minutt fikk Galatasaray straffespark etter at Mauro Icardi ble felt innen for Giresunspors 16-meter. Mauro Icardi gjorde seg klar til å ta straffespark, men Onurcan Piri reddet forsøket fra argentineren. Galatasaray fikk likevel scoringen sin på overtid av første omgangen. Tre minutter på overtid satte Dries Mertens inn 0-1 etter klønete forsvarspill av Gireunspor

Flere mål i andre omgang

Galatasaray scoret tre mål i andre omgang. Omgangens første mål kom i det 60. minutt av Léo Dubois som fyrte av nydelig langskudd. Det var også franskmannens første mål for Galatasaray. I det 88. minutt satte innbytter Milot Rashica inn 0-3 for Galatasaray, mens en annen innbytter, Yunus Akgün satte inn 0-4, fem minutter på overtid.

Galatasaray tok dermed sin 10. strake seier i ligaen. Til uka venter to hjemmekamper mot Umraniyespor på onsdag, og mot Trabzonspor på søndag.

Kampfakta:
Stadion: Çotanak Spor Kompleksi
Dommere: Bahattin Şimşek, Cevdet Kömürcüoğlu, Candaş Elbil
Bitexen Giresunspor: Onurcan Piri, Hayrullah Bilazer, Arias, Kadir Seven (80. min Senghor), Alper Uludağ (88. min Rahmetullah Berişbek), Görkem Sağlam (78. min Murat Cem Akpınar), Savicevic, Kuwas (88. min Doğan Can Davas), Sergio, Borja Sainz, Bajic
Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Dubois, Torreira (70. min Mata), Oliveira, Barış Alper Yılmaz (82. min Yunus Akgün), Kerem Aktürkoğlu (70. min Berkan Kutlu), Mertens (70. min Rashica), Icardi (88. min Gomis)
Mål: 45+3. min Mertens, 60. min Dubois, 88. min Rashica, 90+5. min Yunus Akgün (Galatasaray)
Gule kort: 43. min Arias, 62. min Bajic, 63. min Savicevic (Bitexen Giresunspor)