Galatasaray spilte uavgjort 0-0 på bortebane mot Gençlerbirliği i den 7. runden i Süper Lig

Med kun én seier på de første 6 kampene i Süper Lig var det på tide med en trepoenger igjen for Galatasaray. når de gjestet Ankara og Gençlerbirliği i den 7. runden. Galatasaray skapte lite sjanser i første omgang. Ryan Babel var nærmest scoring ved en par anledninger i første omgang. Gençlerbirliği skapte lite også foran mål. Foruten Ayites farlige skudd som gikk utenfor så produserte de få sjanser foran mål.

Ayite var også farlig frampå i andre omgang, men denne gangen reddet Muslera skuddet fra ca 16-meter. Galatasaray skapte veldig lite i andre omgang også. Gençlerbirliği ble redusert til 10-mann når Ahmet Oguz pådro seg sitt andre gule kort i det 86 minutt. Lite sjanser og ingen mål ble det ikke i andre omgang heller så 0-0 ble sluttresultatet. Galatasaray hadde bare 2 skudd på mål og ett utenfor i løpet av hele kampen så ingen imponerende prestasjon av bortelaget.