Galatasaray slo Gaziantep FK 0-2 på bortebane i den 21. runden i Süper Lig etter to scoringer av Onyekuru

Henry Onyekuru signerte nylig for Galatasaray for tredje gang på lån. Nigerianeren har slitt med å etablere seg på Monaco, og ble derfor lånt ut til Galatasaray for resten av sesongen. Henry Onyekuru som har spilt bra for Galatasaray startet kampen på benken. Det ble en første omgang med flere store sjanser til begge lag. Galatasaray hadde ballen i nettet ved hele tre anledninger, men alle målene ble annullert grunnet offside på Ryan Babel. Gaziantep FK hadde også sine sjanser i første omgang, men Fernando Muslera var tilbake i god gammel standard i Galatasarayburet.

Onyekuru viste seg fram i andre omgang

I andre omgang ble Younes Belhanda byttet ut med Henry Onyekuru. Det tok ikke mange minuttene før Onyekuru viste seg fram. I det 51. minutt satte han inn 0-1 ledelse for Galatasaray. Målet ble sett på grunnet mulig offside på Ryan Babel igjen, men denne gangen ble scoringen godkjent. I det 76. minutt var Saracchi nære på å sette ballen i eget nett på korner. Heldigvis klarerte argentineren ballen like over på bakerste stolpe. Like etter var Onyekuru frampå igjen, og i det 78 minutt satte han inn 0-2 for Galatasaray. Det så lenge ut til at Muslera skulle holde nullen i kampen, men åtte minutter på overtid satte Alexandru Maxim inn 1-2 for Gaziantep FK, og skapte litt spenning i sluttsekundene. Dommeren hadde lagt til minst syv minutter i tillegg, men flere mål ble det ikke.

Opp på andre plasss

Galatasaray er nå opp på andre plass med 42 poeng, likt med Fenerbahce og to poeng bak Besiktas som begge har en kamp til gode.