0-1 K. Akturkoglu (5')

0-2 M. Icardi (64')

0-3 M. Icardi (73')

Galatasaray slo Gaziantep FK 0-3 på bortebane i den 4. runden i Süper Lig

Gaziantep FK var en av lagene som ble hardt rammet av jordskjelvet i Tyrkia tidligere i år. Galatasaray var mye mer påskrudd denne kampen, enn mot Molde i siste kamp.

Kerem Aktürkoglu hadde en ball i nettet før to minutter hadde gått i kampen, men målet ble annullert for offside på Dries Mertens før scoringen. Det tok ikke mange minuttene før samme mann skulle få en tellende scoring. Fem minutter ut i kampen satte Kerem Aktürkoglu inn 0-3 etter mye klabb og babb i feltet.

Icardi viste seg fram i andre omgang

I andre omgang viste Mauro Icardi seg fram, som den målscoreren han er. I det 63. minutt kombinerte han og Kerem Aktürkoglu fint sammen, og argentineren satte inn 0-2. Kerem Aktürkoglu ble spilt igjennom på kanten, og kom fri innen for 16-meteren. I stede for å avslutte selv var han uselvisk og sendte ballen videre til Icardi, som hadde en ganske enkel oppgave med å sette ballen i mål.

I det 70. minutt ble Galatasaray tildelt straffespark etter at Mauro Icardi ble feltet innenfor 16-meteren. Argentineren var sikker fra krittmerket og satte inn 0-3, og sin fjerde scoring på de siste to ligakampene.

I det 74. minutt fikk Kerem Aktürkoglu annullert sin andre scoring for dagen etter VAR-sjekk. Dommeren dømte for hands på Kerem Demirbay i en hendelse før scoringen.

Kampfakta

 

Galatasarays førsteellever

Tabell Süper Lig