Galatasaray slo Gaziantep FK 0-2 på bortebane i den 11. runden i Süper Lig

Det har ikke gått på skinner for Galatasaray så langt denne sesongen. De kommer fra et 0-6 tap mot Real Madrid i midtuken som var. Fatih Terim gjorde flere endringer på laget til kampen mot Gaziantep FK. Adem Buÿuk, Ahmet Calik, Ömer Bayram og Emre Taşdemir var blant spillere som fikk starte kampen. Falcao sliter fortsatt med skade, mens Emre Mor sliter med å få spilletid i Fatih Terims breie tropp.

Tidlig ledelse

Det var gjeste Galatasaray som startet kampen best mot Gaziantep FK som rykket opp til Süper Lig forrige sesong. Etter 22 minutter satte Ömer Bayram inn 0-1 ledelse for Galatasaray. Han fyrte av et langskudd utenfor 16-meteren som gikk i mål. Sofiane Feghouli som kanskje var Galatasarays beste spiller sist sesong har vært en skygge av seg selv så langt denne sesongen. Men etter 43 minutter satte han inn sesongens første mål, og det sto 0-2 til Galatasaray.

Andre omgang

I andre omgang var Feghouli svært nære å score for bortelaget igjen. Han hadde én avslutning i stolpen og en avslutning på frispark som gikk i tverrligeren. Hjemmelaget var heller ikke ufarlige. Galatasaray sitt forsvar har vært rufsete hele sesongen, men Gaziantep FK klarte ikke utnytte sjansene de fikk. Dermed så ble 0-2 sluttresultatet også.

Det er jevnt i toppen av tabellen i Süper Lig. Galatasaray ligger nå bare 2 poeng bak Sivasspor som leder tabellen med 21 poeng. På grunn av landslagspause så er ikke neste kamp før 22. november. Da kommer Istanbul Basaksehir på besøk til Turk Telekom Arena.