Galatasaray vant den tyrkiske cupen etter 1-3 seier i cupfinalen mot Akhisarspor

Den tyrkiske cupfinalen ble spilt i Sivas. Det var ikke overraskende flest Galatasaray supportere på stadion. Det ble en målfattig første omgang. Onyekuru puttet ballen i mål, men målet ble annullert for offside.

Det ble mer action i andre omgang. Det var Akhisarspor som tok ledelsen etter 57 minutter når Elvis Manu satte ballen i mål. Galatasaray fikk tildelt et straffespark etter 66 minutter etter at Martin Linnes ble felt innenfor 16-meteren, men Akhisarspors målvakt reddet strafferen fra Diagne. Det skulle bli drama på slutten av kampen. Galatasaray ble tildelt straffespark i det 80 minutt. Etter store protester så ble også Miguel Lopes sendt i dusjen. Sinan satte stafferen sikkert i mål. i Det 88. minutt var Feghouli frampå og scoret 1-2 målet for Galatasaray. Diagne satte spikern i kista på overtid og 1-3 ble sluttresultatet.

STADION: Yeni 4 Eylül Stadı
DOMMERE: Suat Arslanboğa, Serkan Ok, İsmail Şencan, Bahattin Şimşek
VAR HAKEMLERİ: Mete Kalkavan, Abdulkadir Bitigen, Kemal Yılmaz
AKHİSARSPOR: Fatih, Vrsajevic (Aykut 60’), Zeki, Caner, Rotman, Kadir, Lopes, Barbosa, Güray (Bokila 87’), Sissoko, Manu
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Ndiaye (Sinan 67’), Selçuk (Donk 74’), Belhanda, Feghouli (Fernando 90’), Diagne, Onyekuru
MÅL: Manu (56’), Sinan (80’), Feghouli (89’), Diagne (90+4’)
GULE KORT: Rotman (23’), Vrsajevic (45+1), Luyindama (45+1’), Lopes (78’), Bokila (79’) Güray (80’), Fatih (80’), Feghouli (89’), Sissoko (90+3’)
RØDE KORT: Lopes (78’)