1-1 Milson (16')

1-2 M. Icardi (39')

1-3 B. Yilmaz (73')

1-4 S. Oliveira (77')

Galatasaray tok sitt 23. seriemesterskap etter at de slo Ankaragücü 1-4 på bortebane i den 34. runden i Süper Lig

I nest siste serierunde ble Galatasaray seriemestere, etter en god kamp borte mot Ankaragücü. Galatasaray tok sitt 23. seriemesterskap, mens Okan Buruk, som også ble seriemestre med Istanbul Basakseir i 2019-20-sesongen, tok sitt andre som trener.

Galatasaray fikk en god start på kampen og tok ledelsen 7 minutter ut i kampen etter scoring av Mauro Icardi. Ankaragücü svarte like etter og satte inn 1-1 i det 16. minutt. I det 39. minutt satte Mauro Icardi inn 1-2 etter innlegg fra Kerem Aktürkoğlu. Icardi vant duellen i felte og stanget inn 1-2. Det var Icardis 21. seriemål for sesongen (på 23 kamper).

I andre omgang ble Ankaragücü nedkjempet. I det 73. minutt satte innbytter Barış Alper Yılmaz inn 1-3, mens fem minutter senere satte Sergio Oliveira spikeren i kisten, og scoret 1-4-målet. Galatasaray sikret seriegullet to runder før slutt, ettersom Galatasaray allerede et tilegnet en 3-0-seier i siste runde mot Hatayspor, som har trukket seg fra ligaen. Neste runde spilles førstkommende søndag. Da kommer erkerivalen Fenerbahce på besøk til Nef stadion.