Galatasaray slo Konyaspor 1-3 på bortebane i den siste runden og ble seriemester for 24. gang

Galatasaray trengte bare ett poeng mot Konyaspor for å bli seriemester foran Fenerbahçe i den siste runden. Galatasaray tok en komfortabel 1-3-seier på bortebane og ble seriemester med hele 102 poeng, tre poeng foran Fenerbahçe som slo Istanbulspor 6-0 i den siste runden.

38-åringen og kapteinen Fernando Muslera, som har vært i klubben siden 2011, tok sin 16. tittel med klubben, og sitt 7. seriemesterskap.

Feiring i Florya og på Rams Park

Galatasaray-spillerne og ledelsen dro hjem etter kampen og feiret mesterskapet på treningsanlegget i Florya på natten, før det ble gullseremoni på Rams Park dagen etter der Galatasaray løftet både pokalen etter supercupen-seieren over Fenerbahçe og seriemesterskapet.

Mauro Icardi ble toppscorer i ligaen

Mauro Icardi ble toppscorer (Gol Kralı) i Süper Lig med 25 scoringer på 34 kamper, fire mål foran Edin Džeko på andreplass på listen. Mauro Icardi scoret 32 mål og bidro med 12 målgivende på 47 kamper i alle turneringer. 37-åringen Dries Mertens var den mest flest målgivende i Süper Lig. I tillegg til 9 scoringer bidro belgieren med 19 målgivende.

Tabell 2023-24