1-0 S. Feghouli 43'

1-1 F. Kamano 73'

8' D. Yedlin (GS)

14' M. Nenakhov (LOK)

37' T. Jedvaj (LOK)

74' B. A. Yilmaz (GS)

90' M. Diagne (GS)

90' D. Zhivoglyadov (LOK)

90' H. Dervisoglu (GS)

90' D. Barinov (LOK)

Galatasaray spilte 1-1 mot Lokomotiv Moskva på hjemmebane i den fjerde kampen i Europa Leagues gruppespill

Galatasaray ledet gruppe E med 7 poeng før møtet med Lokomotiv Moskva som lå sist i gruppen med ett poeng. Galatasaray slo Lokomotiv Moskva 0-1 på bortebane etter scoring av Kerem Aktürkoğlu. Nå var det duket for returoppgjør på Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF stadion som endelig kunne ha full tilskuer-kapasitet. Galatasaray har kun hatt lov med 50% kapasitet grunnet korona de foregående kampene.

Galatasaray kom til kampen med seier 2-0 seier mot Gaziantep FK, mens Lokomotiv Moskva slo Nizhny Novgorod 1-2 på bortebane i helgen.

Galatasaray i ledelsen i førsteomgang

Sofiane Feghouli skapte kampens første sjanse etter 12 minutter. Algerieren som har en farlig skuddfot med høyrebenet avsluttet fra drøye 20 meter med venstrefoten, men avslutningen gikk til side for mål. Lokomotiv Moskva skapte deres første sjanse etter 16 minutter på corner. Gyrano Kerk fikk til en merkelig avslutning med ryggen som ble berget på streken av Patrick van Aanholt.

I det 34. minutt hadde Patrick van Aanholt en stor mulighet når han kom på løp og fikk avsluttet innenfor 16-meteren. Lokomotivs målvakt gjorde en god redning. Dommeren blåste for offside, men målet ville blitt godkjent om VAR grep inn. I det 43. minutt kom kampens første scoring når Sofiane Feghouli testet skuddfoten, denne gangen med høyrebenet. Han skrudde ballen inn fra 20 meter. Det ble også pause resultatet.

Lokomotiv kom tilbake i andreomgang

Galatasaray klarte ikke forsvare ledelsen i andreomgang, og slapp kampens og gruppespillets første mål i det 73. minutt når François Kamano fikk stå umarkert i feltet. Konstantin Maradisjvili serverte et innlegg fra kanten til François Kamano som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i mål. Flere mål ble det ikke og Galatasaray taper 2 poeng.

Galatasaray leder fortsatt gruppe E

Galatasaray leder gruppe E med 8 poeng. Marseille og Lazio spilte 2-2 i den andre kampen som gjør at Lazio ligger på andreplass med 5 poeng, mens Marseielle ligger på tredjeplass med 4 poeng. Lokomotiv Moskva ligger på sisteplass med 2 poeng.

Neste kamp er mot Marseille på hjemmebane. Galatasaray kan sikre avansement i gruppen hvis de unngår tap i den kampen. Hvis ikke må de til Roma i siste kamp og unngå tap for å gå videre fra gruppen.