Galatasaray henter 23 år gamle Nicolò Zaniolo fra Roma

Galatasaray hentet Nicolò Zaniolo på en fire og halvt-årskontrakt fra Roma på siste dag før det tyrkiske overgangsvinduet stengte. Galatasaray betaler 16,5 millioner euro for spilleren som har en markedsverdi på 30 millioner euro. Ytterliggere 13 millioner vil bli betalt til Roma om bonuskrav innfris. Nicolò Zaniolo har en release clause på rundt 35 millioner euro, og Roma har krav på 15% av eventuelt videresalg. Lønnen hans vil ligge på rundt 3,5 millioner euro netto pr. sesong.

Nicolò Zaniolo har havnet i kulden den siste tiden i José Mourinhos Roma. Den offensive midtbanespilleren har scoret 2 mål på 17 kamper på tvers av alle turneringer denne sesongen, for hovedstadslaget som ligger på tredjeplass på tabellen i hjemlig seiere. Han kom til Roma fra Inter i 2018 og har spilt 128 kamper, scoret 24 mål og har 18 målgivende pasninger for klubben. Han har også 2 scoringer på 11 kamper for det italienske landslaget han debuterte for i 2019.

Spillere som har forlat klubben

Låne-avtalen til Haris Seferovic som ikke har levd opp til forventningene har blitt kansellert og spilleren har returnert til Benfica. Patrick van Aanholt, Ogulcan Caglayan, Abdussamed Karnucu og Metehan Baltaci har gått på lån til ulike klubber for resten av sesongen.

 

Midtbane (offensiv)

1,90 cm

Høyde:

Italia

Land:

02.07.1999

Født: