Galatasaray slo Istanbul Basaksehir 2-1 og ble tyrkisk seriemester etter den 33. runden i Süper Lig

Det ble en intens kamp både på og utenfor banen når Istanbul Basaksehir og Emre Belözoğlu gjestet Turk Telekom Arena i den 33. runden i Süper Lig. Med seier ville Galatasaray vinne serien.

Det var Istanbul Basaksehir som åpnet best og fikk den første scoringen når Bajic satte inn ballen i mål etter 17 minutter. Det ble full krangel på sidelinjen og Ümit Davala ble sendt opp på tribunen. Galatasaray har ikke tapt på 2 år på Turk Telekom Arena i Süper Lig, og det skulle snu for hjemmelaget i andre omgang.

Det var et tent og offensiv lag som kom ut på banen og 2 minutter ut i andre omgang reduserte hjemmelaget når Feghouli satte ballen elegant i mål. Både Belhanda og Onyekuru satte ballen i mål like etter, men begge målene ble annullert. Men Onyekuru skulle likevel få en tellende scoring etter 64 minutter. Både Fatih Terim og Hasan Şaş ble sendt på tribunen i andre omgang etter protester. Det ble noen spennende sluttminutter, men Galatasaray rodde det hele inn og ble seriemestre for 22. gang i den tyrkiske serien!!!

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Halil Umut Meler
VAR DOMMERE: Ali Palabıyık, Arda Kardeşler, Mustafa Emre Eyisoy
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Feghouli (Linnes 90+2’), Donk (Selçuk 45’), Fernando, Belhanda, Onyekuru, Diagne (Semih 85’)
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caicara, Mahmut, Kudryashov, Clichy, Emre (Mossoro 29’), Gökhan, Visca, İrfan (Adebayor 70’), Elia, Bajic (Robinho 81’)
MÅL: Bajic (17’), Feghouli (47’), Onyekuru (64’)
GULE KORT: Marcao (20’), Bajic (20’), Adebayor (22’), İsmail Çipe (22’), Onyekuru (63’), Selçuk (74’), Mossoro (87’)