5-0 M. Ross (65')

6-0 K. Akturkoglu (74')

7-0 H. Akman (81')

Galatasaray slo Kastamonuspor hele 7-0 på Nef stadion i cupen

Galatasaray tok i mot Kastamonuspor som spiller på nivå tre i Tyrkia på Nef stadion i cupens tredje runde. Galatasaray som har en bred stall denne sesongen startet med et helt annet lag, enn som tapte mot Kayserispor i helgas serierunde. Mathias Ross startet og fikk sin offisielle debut for Galatasaray, og dannet stopperpar med Emin Bayram. Okan Buruk som vanligvis spiller med en spiss valgte to spisser fra start. Både Bafétimbi Gomis og Haris Seferović fikk tillit på topp.

Selvmål og Seferović-mål i første omgang

Haris Seferović og Rashica sto for Galatasaray første store mulighet etter 17 minutter. Rashica serverte et fint innlegg til Haris Seferović som fikk fikk avsluttet på hode like foran mål, men den vanligvis så hode hodespilleren avsluttet like utenfor.

I det 19. minutt hadde Kastamonuspor en ball i nettet etter en fin kontring, men målet ble annullert for offside.

I det 22. minutt fikk Rashica en mulighet til å sende Galatasaray i ledelsen etter innlegg fra kanten, men avslutningen gikk rett i en oppofrende Kastamonuspor-spiller. I det 26. minutt var han mer heldig når han fikk avsluttet fra 16 meter. Avslutningen skiftet retning via Ramazan og gikk i mål, utagbart for Kastamonuspors målvakt. Målet ble kreditert som selvmål.

I det 33. minutt testet Berkan Kutlu skuddfoten fra 20 meter. Tyrkeren som har slitt med spilletid denne sesongen fikk til et bra langskudd som traff tverrliggeren.

I det 36. minutt var Galatasaray nære på å bli redusert til elleve mann etter at Bafétimbi Gomis stemplet en Kastamonuspors-spiller, men dommeren som var godt plassert valgte bare å gi gult kort på hendelsen.

I det 38. minutt kombinerte Haris Seferović og Milot Rashica fint. Haris Seferović ble spilt fint igjennom av Milot Rashica, og sveitseren var sikker når han avsluttet innenfor 16-meter, og satte inn Galatasarays andre mål i kampen.

Patrick van Annholt hadde også en ball i nettet i det 43. minutt, etter mye klabb og babb i feltet, men målet ble annullert for offside.

Overkjøring i andre omgang

Galatasaray overkjørte Kastamonuspor i andre omgang. I det 52. minutt fikk Bafétimbi Gomis sin scoring i kampen etter at han kombinerte fint med Sergio Oliveira i feltet.

I det 54. minutt fikk Yusuf Demir muligheten til å score sitt første mål for Galatasaray. Den sveitsiske tyrkeren fikk til en god avslutning innenfor 16-meteren, men Sefa Çirişoğlu i Kastamonuspor-buret gjorde en god redning. Like etter var han ikke like patent på skuddet til Milot Rashica, som scoret Galatasarays fjerde mål.

I det 64. minutt scoret Mathias Ross sitt første Galatasaray-mål, på hodet etter frispark som Kerem Aktürkoğlu la inn i feltet. Kerem Aktürkoğlu ble byttet inn noen minutter før. I det 74. minutt tegnet han også seg på scoringslisten når han satte inn 6-0 for Galatasaray etter en herlig avslutning. innenfor 16 meteren.

Hamza Akman som er sønn av legenden Ayhan Akman viste også seg fram i andre omgang etter han kom inn som innbytter i det 61. minutt. I det 80. minutt satte han inn Galatasarays 7. mål, og hans første mål for klubben. En glad og stolt far, Ayhan Akman, jublet på tribunen.

Flere mål ble det ikke i kampen der flere nykommere og unggutter skinte.

Kampfakta:
Stadion: Nef
Dommere: Yiğit Arslan, Güner Mumcu Taştan, Çağrıcan Pazarcıklı
Galatasaray: Okan Kocuk, Dubois, Ross, Emin Bayram (73. min Metehan Baltacı), Van Aanholt, Berkan Kutlu (79. min Özgür Baran Aksaka), Oliveira (63. min Hamza Akman), Rashica (62. min Kerem Aktürkoğlu), Yusuf Demir (63. min Barış Alper Yılmaz), Seferovic, Gomis
GMG Kastamonuspor: Sefa Çirişoğlu, Ramazan Işık, Faruk Öcal (83. min Erman Bulucu), Kemal Aydemir, Şaban Özel (82. min Kadir Keleş), Mustafa Çaylı, Ömer Faruk Yücel (59. min Yasin Başaytaç), Hakan Olkan, Amir Emin Arlı (46. min Mehmet Bektaş), Ayhan Gürbüz (46. min Berkan Turan), Efe Görgülü
Mål: 27. min Ramazan Işık (Kendi kalesine), 39. min Seferovic, 53. min Gomis, 56. min Rashica, 65. min Ross, 74. min Kerem Aktürkoğlu, 81. min Hamza Akman (Galatasaray)
Gule kort: 26. min Ayhan Gürbüz, 40. min Hakan Olkan, 45. min Ömer Faruk Yücel (GMG Kastamonuspor), 37. min Gomis, 69. min Hamza Akman (Galatasaray)