Galatasaray slo Denizlispor 3-0 på Turk Telekom Arena i den 19. runden i Süper Lig

Fernando Muslera var endelig tilbake i Galatasaray-buret etter å ha vært ute med kneskade siden juni. Det ble en stille førsteomgang for uruguayaneren. Galatasaray skapte de fleste av sjansene. Emre Akbaba som har slitt med spilletid denne sesongen skåret det første målet for Galatasaray etter 9. minutter. Han kom på en av sine dype løp, og plasserte innlegget fra Belhanda i mål. Den vanligvis så målfarlige midtbanespilleren noterte seg for sesongens første mål. En annen farlig midtbanespiller er Feghouli. Etter 17. minutter satte han inn 2-0 for Galatasaray på et langskudd uten for 16-meteren. Det er det andre ligamålet i sesongen for algerieren som også har slitt med spilletid den siste tiden. Det stoppet ikke der. På overtid i førsteomgang la Ryan Donk på til 3-0 etter han fikk ballen noe heldig, etter en dårlig klarering av Denizlispor. Ballen havnet i feltet til Denizlispor der Ryan Donk ruvet høyeste og stanget ballen i mål.

Flere mål i andreomgang

Denizlispor prøvde å skape spenning i andre omgang. To minutter ut i omgangen reduserte de til 3-1 når Veton Tusha satte ballen i mål. I det 60. minutt skåret Denizlispor igjen, men denne gangen havnet ballen i eget nett. Muhammet Özkal var sist på ballen etter mye klabb og babb. Fire minutter etter var det Younes Belhanda sin tur til å komme på scoringslisten. Marokkaneren satte inn sitt 6. ligamål for sesongen. I det 84. minutt kom Jesse Sekidika inn for Belhanda. Han viste seg fram i sluttminuttene og satte inn 6-1, og hans første mål for Galatasary. Det ble også sluttresultatet.

To poeng bak Besiktas og Fenerbahce

Med seier i dag så ligger Galatasaray to poeng bak Besiktas og Fenerbahce som begge har 38 poeng. De har begge én kamp mindre spilt, som spilles morgen. Besiktas møter Fatih Karagurum på bortebane, mens Fenerbahce spiller borte mot Sivasspor.

Kampfakta:

Stadion: Türk Telekom
Dommere: Suat Arslanboğa, Abdullah Bora Özkara, Volkan Ahmet Narinç
Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı (70. min Ömer Bayram), Belhanda (84. min Emre Kılınç), Emre Akbaba (84. min Sekidika), Feghouli (77. min Kerem Aktürkoğlu), Arda Turan (69. min Etebo), Babel
Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Muhammet Özkal, Leismann, Bergdich (63. min Sakıb Aytaç), Murawski, Dossevi (63. min Ahmad Yasin), Sacko (46. min Tusha), Recep Niyaz, Sagal, Rodallega
Mål: 8. min Emre Akbaba, 17. min Feghouli, 45+1. min Donk, 60. min Muhammet Özkal (kendi kalesine), 64. min Belhanda, 90+2. min Sekidika (Galatasaray), 48. min Tusha (Yukatel Denizlispor)
Gule kort: 6. min Taylan Antalyalı (Galatasaray), 32. min Rodallega (Yukatel Denizlispor)