Galatasaray slo Genclerbirligi hele 6-0 på Turk Telekom Arena i den 17. runde i Süper Lig

Det ble en imponerende forestilling av Galatasaray når Genclerbirligi kom på besøk på Turk Telekom Arena. Ikke minuttet var spilt før Galatasaray gikk opp i ledelsen når Diagne satte inn 1-0. I det 30. minutt var det Belhanda sin tur til å vise seg fram. Han satte inn 2-0 på en landskudd, som noe heldig gikk i mål. Men det stoppet ikke der. Belhanda rakk å notere seg for et ekte hat-trick før pause. I det 44. minutt satte han inn 3-0, og 4-0 på overtid i første omgamg. Dermed var kampen i realiteten punktert før halvspilt kamp. 

Flere mål i andre omgang

Andre omgang ble en transportetappe for Galatasaray. I det 64. minutt satte Oğulcan Çağlayan inn 5-0, og sitt tredje mål i serien for sesongen. Noen minutter senere var det Ryan Babel sin tur til å få muligheten når Galatasaray ble tildelt straffespark. Ryan Babel var sikker fra 11-meteren og satte inn 6-0 for GS i det 67. minutt. Genclerbirligi sto i mot de siste tjuve minuttene av kampen, så 6-0 ble sluttresultatet. 

Kampfakta:

Stadion: TT Stadı
Dommere: Halis Özkahya, Cevdet Kömürcüoğlu, İbrahim Bozbey
Galatasaray: Okan, Şener, Donk (Ozornwafor 82. min), Marcao, Emre Taşdemir, Taylan (Luyindama 76. min), Belhanda (Kerem 65. min), Emre Akbaba, Oğulcan (Babel 65. min), Arda, Diagne (Sekidika 77. min)
Gençlerbirliği: Übeyd, Johansson, Zargo, Arda (Halil 69. min), Polomat, Soner, Mendoza (Mustafa Seyhan 82. min), Murat, Sefa (Sami 69. min), Candeias (İlker 46. min), Ayite (Rahmetullah 77. min)
Mål: Diagne (1. min), Belhanda (30, 44, 45+1. min), Oğulcan (64. min), Babel (66. min straffespark) (Galatasaray)
Gule kort: Ayite, Polomat, Mendoza (Gençlerbirliği)

Tabell Süper Lig

Galatasarays førsteellever