Galatasaray slo Ankaragücü 6-0 på hjemmebane i den 18. runden i Süperlig

Etter halvspilt sesong og 1 måned vinterpause så var siste halvdel av Süperlig igang i helgen. Det har skjedd mye på overgangsmarkedet i vinterpausen. Spillere som Garry Rodrigues og Ozan Kabak har blitt solgt, mens Serdar Aziz og Eren Derdiyok er blitt utestengt fra laget. Galatasaray har også hentet noen spillere. Marcos do Nascimento Teixeira og  Emre Taşdemir har blitt hentet til klubben – førstnevnte startet sin første kamp for Galatasaray i midtforsvaret sammen med Maicon i helgens kamp mot Ankaragücü

Det skulle bli en målfest, og første mål kom etter bare ett minutt når Sinan Gümüs la på til 1-0 for Galatasaray. I Det 21. minutt scoret Onyekuru sitt første mål for dagen og la på til 2-0. 5 minutter senere var Sinan Gümüs frampå igjen å la på til 3-0, som også ble resultatet til pause.  Selv om kampen så å si var avgjort til pause så fortsatte Galatasaray å angripe et sjanseløst Ankaragücü. Det ble 3 mål i andre omgang også – 2 scoringer av Onyekuru før Ndiaye satte inn 6-0. Galatasaray har slitt med å finne en spiss som scorer mål etter at Gomis forlot klubben i sommer, men i denne kampen var både Sinan Gümüs (2 mål) og Onyekuru (3 mål) farlige foran mål. 

Dette gjør at Galatasaray ligger på 2. plass med 32 poeng, samme poengsum som Malatyaspor. Istanbul Basaksehir tok en sterk borteseier mot Trabzonspor, som gjør at de har 38 poeng. 

Tabell:

Se høydepunkter:

STADION: Ali Sami Yen Spor KompleksiTürk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Alper Ulusoy, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken, Koray Gençerler
VAR DOMMERE: Barış Şimşek, Serkan Çınar
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon (Gökay 84’), Marcao, Linnes (Emre 71’), Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Sinan (Yunus 78’)
MKE ANKARAGÜCÜ: Altay, Pinto (Mehmet 68’), Heurtaux (Kone 28’), Djedje, Alihan, İlhan, Faty, Bifouma, Moulin, Kenan (Ozokwo 61’), Kubilay
MÅL: Sinan (1’, 26’), Onyekuru (20’, 59’, 63’), Ndiaye (86’)
GULE KORT: Moulin (4’), Pinto (16’), Belhanda (16’), Linnes (31’), Fernando (37’), Kenan (57’)