Galatasaray slo Alanyaspor hele 6-0 på Turk Telekom Arena i den 3. runden i Süperlig

Alanyaspor gjestet Turk Telekom Arena i 3. runde. Det skulle bli en tøff dag på jobben for gjestene fra Alanya. De hang ganske bra med i første omgang, men Galatasaray fikk sitt første mål noe tilfeldig etter 37 minutter. Fernando scoret etter mye klabb og babb på corner. Alanyaspor fikk ikke klarert ut ballen, men Fernando fikk til slutt en fot på ballen. Målet burde også muligens blitt annullert etter takling av Eren Derdiyok i feltet rett før scoringen. Det sto 1-0 til pause.

Andre omgang skulle bli tøffere for Alanyaspor. Sinan la på til 2-0 etter et fint langskudd som skiftet retning i hodet på en Alanyasporspiller i det 49. minutt. Eren Derdiyok la på til 3-0 i det 54. minutt. Det skulle ikke stoppe der, 2 minutter senere scoret Emre sitt første mål for dagen, og 4-0 til GS. Onyekuru tegnet seg også på scoringslisten før Emre satte inn sitt andre for dagen og en finfin 6-0 seier var et faktum.

Galatasaray har nå full pott (9 p) etter 3 runder er spilt. Neste helg møter de Trabzonspor på bortebane, lørdag 1. september.

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Halil Umut Meler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Cevdet Kömürcüoğlu, Koray Gençerler
VAR DOMMERE: Bülent Yıldırım, Serkan Çınar
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet, Nagatomo, Fernando (Ozan 86), Belhanda, Emre, Onyekuru (Yunus 83), Sinan (Muğdat 73), Eren Derdiyok
AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, Nsakala, Tzavellas, Barış, Cenk Ahmet, Maniatis, Taha, Efecan (Filipe 72), Djalma (Hasan 59), Villafanez, Bobo (M’Billa 46)
MÅL: Fernando (37), Sinan (49), Eren (54), Emre (56, 84), Onyekuru (82)
GULE KORT: Barış (35)

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»55″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»1″ thumbnail_width=»104″ thumbnail_height=»160″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»6″ number_of_columns=»6″ ajax_pagination=»1″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»0″ slideshow_link_text=»[Show slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]