Galatasaray med overbevisende 5-1 seier mot Genclerbirligi på Turk Telekom Arena i den 11. runden i Süperlig

Etter en dårlig prestasjon mot Trabzonspor sist runde så skulle Galatasaray få revansje mot Genclerbirligi. Løvene fra Istanbul skulle få et tidlig mål etter bare 7 minutter der Mariano tegnet seg på scoringslisten. Dette er første målet for Galatasaray av brasilianeren. Galatasaray forsatte å styre mesteparten av spillet og Maicon scoret like før pause etter han stanget ballen i mål. Etter det var de aldri truet og satte inn både 3, 4 og  5-0. Genclerbirligi fikk et trøste mål like før slutt og stillingen ble 5-1. Istanbul Basaksehir vant også sin kamp, som gjør at Galatasaray fortsatt leder med 3 poeng på de. De to lagene møtes neste runden 18. november etter landslagspausen.

STADION: Türk Telekom Stadyumu DOMMERE: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Mehmet Cem Hanoğlu, Bahattin Şimşek GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon (Latovlevici 56), Serdar, Denayer, Tolga (Koray 83), Fernando (Selçuk 53), Belhanda, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok, Gomis GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, Palitsvich, Claro, Uğur, Scekic, Diallo (Milinkovic 46), Ahmet İlhan, Khalili(Kemal Issah 66), Serdar (Murat Duruer), Muriqi MÅL: Mariano 7, Maicon 43, Gomis 46, Tolga 50, Gomis 80 / Scekic 84 GULE KORT: Serdar / Diallo, Murat Duruer, Kemal Issah, Palitsvich, Claro