Galatasaray slo Antalyaspor 5-0 på hjemmebane i den 25. runden i Süperlig

Det ble et hyggelig gjensyn med Bülent Korkmaz som nå trener Antalyaspor. Selv om det ble ganske stor seier til slutt så skapte Antalyaspor problemer for Galatasaray. Det var Galatasaray og formspiller Feghouli som scoret det første målet etter 17. minutter. Etter det var det ganske gjenspilt, men Antalyaspor hadde noen store sjanser til å utligne. 1-0 sto det til pause. 

I andre omgang var det Antalyaspor som startet best og hadde blant annet en heading i stolpen, før Galatasaray fikk kampen inn i sitt spor. Onyekuru scoret 2-0 for hjemmelaget etter 65 minutter. Bare tre minutt etter scoringen var det N’diaye sin tur, og det sto 3-0 til Galatasaray etter 68 minutter. 10 minutter senere skulle Onyekuru få sitt andre mål for dage, 4-0. Målmaskinen Diagne tegnet også seg på scoringslisten å satte inn 5-0 på overtid.

Det var flere store kamper denne runden, Istanbul Basaksehir møtte Fenerbahce på hjemmebane, men det var ingen hjelp å få av Fener etter som Istanbul Basaksehir vant 2-1. 

STADION: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
DOMMERE: Arda Kardeşler, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz, Bahattin Şimşek
VAR DOMMERE: Serkan Çınar, Serkan Tokat
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir (Linnes 75’), N’diaye (Mitroglou 80’), Belhanda, Emre Akbaba (Donk 46’), Feghouli, Onyekuru, Diagne
ANTALYASPOR: Boffin, Diego, Charles (Serdar 73’), Fredy, Doğukan (Drole 62’), Chico (82’ Cissokho), Celustka, Doukara, Hakan, Amilton, Bahadır
MÅL: Feghouli (17’), Onyekuru (65’, 78’), N’diaye (68’), Diagne (90′)
GULE KORT: Charles (32’), (N’diaye 40’), Luyindama (50’)

 

[ngg src=»galleries» ids=»94″ display=»basic_thumbnail»]