1-0 K. Akturkoglu (7')

2-0 K. Akturkoglu (29')

3-0 A. Bardakçı (42')

3-1 L. Dimata (46')

3-2 C. Holse (60')

4-2 M. Icardi (67')

Galatasaray slo Samsunspor 4-2 på Rams Park i den 5. runden i Süper Lig

Okan Buruk gjorde ingen endringer på startoppstillingen fra 0-3-seieren over Gaziantep FK på bortebane i sist runde. Det tok ikke mange minuttene før kampens første mål kom. I det 7. minutt satt Kerem Aktürkoğlu inn 1-0 etter innlegg fra Dries Mertens. I det 30. minutt kombinerte de to fint igjen og Kerem Aktürkoğlu satte inn sitt andre mål for kvelden, og sitt tredje ligamål for sesongen.

Det så ut som Galatasaray hadde avgjort kampen like før pause når Abdülkerim Bardakçı stanget inn 3-0 etter corner, men ett minutt ut i andre omgangen utlignet Samsunspor etter scoring fra Landry Dimata. I det 60. minutt scoret tidligere Rosenborg-spiller Carlo Holse for Samsunspor. Han fyrte av et frispark som gikk via Abdülkerim Bardakçı og i mål.

Som så mange ganger før, så tegnet Mauro Icardi seg også på scoringslisten. Hakim Ziyech, som fikk sin debut for Galatasaray etter han ble byttet inn i pausen, fyrte av langskudd som var målt til 119 km/t i det 68. minutt. Mauro Icardi klarte på mesterlig vis å få hodet på ballen, og stanget inn sitt femte ligamål for sesongen.

Tanguy Ndombélé var en annen spiller som fikk sin debut i Galatasaray-trøya. I det 75. minutt ble midtbane-spilleren som nylig kom på lån fra Tottenham byttet inn for Kerim Demirbay.

Champions League til uken

Til uken starter Champions League, der Galatasaray møter FC København på Rams Park, onsdag klokken 1845 norsk tid.

Kampfakta

 

Galatasarays førsteellever

Tabell Süper Lig