3-0 S. Feghouli 64'

3-1 A. Milik 69'

4-1 R. Babel 83'

4-2 A. Milik 85'

Galatasaray slo Marseille 4-2 på Nef stadion i den femte runden i Europa Leagues gruppespill

Galatasaray er videre fra gruppe E etter at de slo Marseille 4-2 på hjemmebane i den femte runden i Europa Leagues gruppespill. Galatasaray imponerte mot Marseille og scoret 2 mål i første omgang. Først scoret Alexandru Cicâldău i det 12. minutt før Caleta-Car satte ballen i eget nett i det 30. minutt.

I andre omgang ble det to mål hver til lagene. Sofiane Feghouli og Ryan Babel scoret målene for Galatasaray, mens Arkadiusz Milik scoret begge målene for Marseille.

Gruppefinale mot Lazio i siste runde

Lazio slo Lokomotiv Moskva 0-3 i den andre kampen i gruppen. Dermed er det duket  for gruppefinale i siste runde i Roma, der Galatasaray kan sikre seg førsteplassen om de unngår tap.

Kampfakta:

Stadion: Nef
Dommere: Tobias Stieler, Eduard Beitinger, Robert Kempter
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu (90+3. min Bartuğ Elmaz), Cicaldau (51. min Morutan), Feghouli (82. min Luyindama), Kerem Aktürkoğlu (82. min Babel), Diagne (90+3. min Mustafa Muhammed)
Marseille: Pau Lopez, Lirola, Saliba, Caleta-Car, Peres, Guendouzi, Kamara, Gerson, Gueye (63. min De La Fuente), Dieng, Milik
Mål: 12. min Cicaldau, 30. min Caleta-Car (Selvmål), 64. min Feghouli, 83. min Babel (Galatasaray), 68. og 85. min Milik (Marseille)
Gule kort: 35. min Cicaldau, 90+4. min Morutan (Galatasaray), 35. min Gueye, 45+1. min Dieng, 53. min Peres, 61. min Guendouzi, 89. min Milik, 90+7. min Gerson (Marseille)