Galatasaray slo Kayserispor 4-1 på Turk Telekom Arena i den 20. runden i Süper Lig

Galatasaray hadde med seier mot Kayseispor mulighet til å ta ytterligere inn på serieleder Sivasspor som gikk på et stortap (5-1) mot Gaziantep FK i denne runden. Adem Büyük startet i stede for en skadet Falcao. Det tok bare 5 minutter for han viste seg fram og satte inn 1-0 for Galatasaray etter et fint innlegg av Mariano. Det var Adems tredje kamp på rad med scoring. Ryan Donk som står uten mål denne sesongen skulle vise seg giftig foran mål også. I det 21. minutt satte han inn en elegant scoring etter innlegg fra Ömer. Donk tempet ballen fint på brystet før han på halvvolley satte ballen i mål.

Flere scoringer i andre omgang

I andre omgang viste Feghouli også fram sin målfarlige side. I det 64. minutt satte han inn 3-0 til Galatasaray. Muris Mesanovic skapte litt spenning med redusering til 3-1 i det 69. minutt, men flere scoringer ble det ikke til bortelaget. I stede var det Feghouli og Galatasaray som fikk en til scoring på overtid. 4-1 ble sluttresultatet.

Med i gullkampen igjen

Etter dårlige resultater av Sivasspor den siste tiden så er det bare 5 poeng som skiller Galatasaray og Sivasspor. Det er jevnt i toppen. 3 poeng skiller Galatasaray på sjetteplass og Istanbul Basaksehir på andre.

Kampfakta:

STADION Türk Telekom
DOMMERE: Zorbay Küçük, Mustafa Emre Eyisoy, Tarık Ongun
GALATASARAY: Muslera – Mariano, Marcao, Donk, Linnes, Belhanda, Seri, Ömer Bayram (82′ Onyekuru), Emre Akbaba (74′ Taylan Antalyalı), Feghouli, Adem Büyük (85′ Sekidika)
KAYSERİSPOR: İsmail Çipe – Miguel Lopes, Diego Angelo, Rienstra, Emre Taşdemir Uzodimma (56′ Aksel Ateş), Djedje, Campanharo, Pedro Henrique, Situm (75′ Enver Cenk Şahin), Mesanovic
MÅL: 5′ Adem Büyük, 21′ Donk, 63′ – 90+4′ Feghouli (Galatasaray) – 68′ Mesanovic (Hes Kablo Kayserispor)
GULE KORT: Belhanda, Ömer Bayram (Galatasaray) – Djedje (Hes Kablo Kayserispor)